Genieten in Egypte met Pickalbatros hotels

Is het niet heerlijk? Even een weekje lekker weg naar de zon? Lekker luieren op het strand? Lekker eten in verschillende soorten restaurants? En tussendoor eindelijk weer eens tijd hebben om nog even te fitnessen? Dit kan bij de prachtige hotels en resorts van Pickalbatros in Egypte. Luxe hotels met uitgebreide all-in formules zorgen ervoor dat jij en je gezin de tijd van jullie leven hebben. Er is in de hotels en resorts entertainment van topniveau, zodat de kinderen zich prima zullen vermaken. Bovendien beschikken alle resorts over een zwembad en zijn ze vrijwel allemaal gelegen aan het strand. Is dat nog niet genoeg om je kinderen te vermaken? Kies dan voor een hotel of resort dat beschikt over een aquapark. Gegarandeerd, je hebt de hele vakantie geen kind aan ze. Kun jij ook heerlijk zorgeloos genieten!

Pickalbatros Dana Beach Resort
© Sunweb.be

Waarom Pickalbatros

Pickalbatros hotels en resorts worden stuk voor stuk enorm positief beoordeeld door klanten van Sunweb. Vaak zijn ze zo tevreden dat ze er enige tijd later weer terug keren. De keten beschikt over een fantastische all-inclusive formule met de lekkerste buffetten. Eveneens is het entertainment van topniveau. De hotels zijn prima verzorgd ingericht, en daarmee zijn ze een geweldig vakantieadres voor gezinnen, koppels en ook voor singles. Spetterende aquaparken zorgen voor de finishing touch. Hou jij meer van duiken? De hotels bevinden zich allemaal in de buurt van het strand. Zo kun jij je prima vermaken deze vakantie.


Zonnen op het strand en duiken tussen de koralen! Doe het in stralend Egypte!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
Winkelen, uitgaan, all inclusive genieten, ... Een paradijs voor jong en oud.
Promo

Waar zijn de hotels?

De door Sunweb aangeboden hotels van Pickalbatros bevinden zich in Egypte. Kies je voor de hotels aan het strand in Hurghada? Of voor het ruim 200 kilometer zuidelijker gelegen Marsa Alam, waar zich een waar duikersparadijs bevindt? Een hotel direct aan het strand? Of waar je met een shuttlebus naar het strand wordt vervoerd? Wat je ook kiest, de resorts zijn fantastisch ingericht, zodat je ‘s avonds weer heerlijk aan kunt schuiven voor een lekkere maaltijd.

Hotel Pickalbatros White Beach
© Sunweb.be

Welk hotel past bij mij?

Zijn je kinderen echte waterratten? Kan een glijbaan nooit snel genoeg gaan? Het Pickalbatros Jungle Aqua Park beschikt over wel 35 (!) glijbanen en 32 zwembaden. Gegarandeerd plezier voor een hele week. Het motto Hakuna Matata, wat staat voor ‘geen zorgen’, gaat prima op voor dit resort in de Noord-Afrikaanse zon. Verblijven doe je in Afrikaanse bungalows.
Of kies voor het splinternieuwe Pickalbatros Sea World. Heerlijk genieten in dit 5-sterrenhotel, voorzien van alle comfort. Het hotel beschikt over een heerlijk privéstrand, met bar en ligbedden. Leer er snorkelen of neem een duik in het zwembad. De kids vermaken zich er prima op de waterglijbanen. Door de all-inclusive formule kunnen jullie de hele dag genieten van een lekker hapje en drankje. Het ontbijt begint ‘s ochtends vroeg al om 7 uur, maar slaap je liever wat langer dan is dat ook geen probleem. Je kunt tot 11 uur aanschuiven. Tussendoor geniet je lekker van de lunch, ijsjes en snacks. Het diner kun je nuttigen van 18.30 tot 00.00 uur. Optimaal genieten!


Zonnen op het strand en duiken tussen de koralen! Doe het in stralend Egypte!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
Winkelen, uitgaan, all inclusive genieten, ... Een paradijs voor jong en oud.
Promo