Laat het kind in je los!

Hoe graag zou je het wel niet willen? Nog eventjes kind zijn! Zorgeloos door het leven gaan en het enige waar je je druk om hoeft te maken is of het ritje in de achtbaan wel lang genoeg duurt en of de tijgers in de dierentuin niet nat worden als het begint te regenen. Heerlijk het onbezorgde leventje van een kind. TravelBird kan je perfect helpen om voor korte tijd weer even dat heerlijke kind in jezelf naar boven te halen. Op de website worden diverse arrangementen aangeboden waarbij je een weekend weg kunt combineren met een bezoekje aan een pretpark of dierentuin. Plezier gegarandeerd!

Hotel en pretpark

Heerlijk een paar dagen overnachten in een hotel. ‘s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt, om je dag goed te beginnen. Daarna vertrek je naar het pretpark in de buurt van je hotel. TravelBird biedt combi’s naar onder andere Disneyland, Moviepark Germany, Legoland Discovery Centre en de Efteling. Er is voldoende keuze voor iedereen. Lekker een weekendje doorbrengen in de buurt van Disneyland? Boek voor 2 of 3 nachten een 4* hotel inclusief ontbijt, en tickets voor beide Disney parken. Eveneens inbegrepen is een transfer van het hotel naar het park en terug. Wil je het iets kleinschaliger aanpakken kies dan voor het mooie Duitse Moviepark, op 35 minuten rijafstand bevindt zich het 4* hotel, waar je ‘s ochtends heerlijk kunt ontbijten en ‘s avonds nog kunt genieten van de wellness. Tickets voor twee dagen Moviepark zijn bij de deal inbegrepen. Helemaal dol op Lego? Ontdenk alles over het blokje in Legoland Discovery Centre in Gelsenkirchen. Het hotel bevindt zich op 18 kilometer afstand, beschikt over familiekamers en ontbijt is inbegrepen. Of kies voor de Efteling. Het allerleukste pretpark van de Benelux! Je hebt zelfs de keuze uit meerdere arrangementen. Dat wordt absoluut genieten!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Hotel en dierentuin

Ben jij een echte dierenfanaat? Kun je niet wachten tot de tijgers gevoerd gaan worden? Slinger je het liefst als een aap door de woonkamer? Bekijk dan eens de deals op TravelBird om voor een plezante prijs een bezoekje te brengen aan de dierentuin. Hierbij inbegrepen een leuke overnachting en je hebt het weekend van je leven. Bezoek Pairi Daiza in hartje Bergen. Het hotel beschikt zelfs over een sauna, jacuzzi en fitnessruimte. Vergeet niet je ontbijt te nuttigen in de ochtend.

Breng een bezoekje aan ZOOM Erlebniswelt in Gelsenkirchen. Het hotel heeft zelfs een binnenzwembad, zo kun je na het bezoek aan de dierentuin nog even zelf de dolfijn uithangen. Of kies voor een hotel nabij Metz, inclusief tickets voor de Zoo van Amnéville. Heerlijk genieten van het ontbijt. Kinderen tot 15 jaar overnachten zelfs gratis.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Losse tickets

Geen tijd voor een heel weekendje weg? Losse tickets zijn ook te koop. Ga een dagje naar het Comics Station in Antwerpen, voor maar €14,90 in plaats van €21,50 . Dit Avonturenpark bevindt zich in Antwerpen Centraal. Gegarandeerd genieten voor groot en klein.