Pasen zoals het hoort: met de ganse familie op cruise

De paasvakantie is traditioneel gezien een tijd om met het gezin samen te zijn. De kinderen zijn thuis van school, de ouders hebben enkele vakantiedagen en niet zelden wordt er gekozen om lekker samen op reis te gaan. Heb je daarbij al eens overwogen om te opteren voor een cruise? Een cruise met het hele gezin staat garant voor een unieke beleving en al helemaal als je betere oorden opzoekt. All Ways Cruises pakt daarom uit met een speciale Familiecruise tijdens de paasvakantie. Vanaf 4 april ontdek je 11 dagen lang het beste dat Spanje en Portugal te bieden hebben. En dat is heel wat!

© All Ways Cruises

De route

Vanuit Brussel neem je de TGV met het gezin naar de prachtige Franse havenstad Marseille waar het inschepen is op de Costa Favolosa. Van daaruit vaar je richting het schitterende Malaga. Deze Spaanse stad is niet alleen de geboorteplaats van Picasso, maar ook de thuishaven van een indrukwekkende kathedraal, een fenomenale architectuur en nog veel meer. In dit deeltje van Andalusië kan je overigens ook een korte uitstap naar het bekende Marbella boeken. De volgende stop is Cadiz met zijn bekende witte en blauwe huizen. Nog bekender zou de stad evenwel moeten zijn door het feit dat het de oudste stad van Europa is. Liever het iets grotere Sevilla bezoeken? Ook dat behoort tot de opties. Na Cadiz zet All Ways Cruises deze familiecruise verder richting de kleurrijke Portugese hoofdstad Lissabon. Vervolgens? Valencia. De op twee na grootste stad van Spanje is de geboorteplaats van de Paëlla, maar heeft ook buiten het culinaire heel wat te bieden aan toeristen. De volgende stop is het bekende Barcelona en ten slotte is de laatste halte voor de terugkeer naar Marseille het Italiaanse Savona. Vanuit Savona zijn excursies naar Genua te boeken waar de mooiste straat van Europa ligt!


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Wat mag je verwachten?

Het spreekt voor zich dat de transfers richting Marseille en terug inbegrepen zijn in de prijs. Daarnaast is er een volpension aan boord met een all-in formule voor de dranken. Aan boord van het schip hoef je je nooit te vervelen. Er is muziek, er zijn cabaretvoorstellingen en dansavonden. Aan boord heeft All Ways Cruises bovendien speciale animatie voorzien zodat iedere gast het naar wens heeft. Ook altijd handig als je even een paar momenten rust wenst zonder de kinderen. Er is overigens ook aan de culinaire diversiteit gedacht. Aan boord zijn er voor vegetariërs of mensen met speciale diëten aangepaste maaltijden voorzien.

© All Ways Cruises

Luxe van de cruise

De grootste reden om op cruise te gaan is natuurlijk om van alle luxe te genieten onderweg naar een bestemming. Dat is bij All Ways niet andes en luxe krijg je. Zo zijn er aan boord diverse faciliteiten die er een echt wellness centrum van maken. Verschillende zwembaden, baden voor hydromassage, een sauna en een fitnesscentrum. Niet enkel de sportieveling kan hier echter zijn of haar gading vinden. Er is ook een echte bibliotheek aan boord. Waar wacht je nog op?


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo