Accor Hotels

www.accorhotels.com

Op zoek naar een goedkope verblijfsplaats? Of verkiest u iets meer luxe op reis? De Accor groep heeft een mooie selectie aan hotels voor ieder budget. En voor elke gelegenheid. Een weekendje weg, een zakenreis of lange vakantie … U vindt vast een geschikt hotel op de website.

Bovendien kan u kiezen uit meer dan 4000 hotels verspreid over de hele wereld. Afrika, Indonesië, Denemarken en Hongarije zijn maar enkele landen uit de lange lijst. Maar ook hotels in eigen land ontbreken hier niet. Ibis, Novotel, Mercure en Sofitel klinken u vast bekend in de oren. Bij deze en nog vele andere merken kan u voordelig boeken via accorhotels.com.

Ook voor reisideeën kan u bij de Accor groep terecht. Dagelijks worden er ook topaanbiedingen en acties aangeboden.  Boeken kan erg gemakkelijk online.

Voor meer informatie kan u altijd terecht op de website.

Ervaringen met Accor Hotels

  1. Alexander De Witte

    In het Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa verbleven voor 4 nachten en als je dit meegemaakt hebt wil je niets anders meer. Voor mij Sofitel: altijd en overal.

  2. Fam. Cloedt

    Boeken altijd Mercure hotels. Niet altijd goedkoop maar je weet wat je krijgt.

  3. Koen Vanderhaegen

    Boek heel vaak een hotel bij de Accorgroep. Vaak weg voor het werk en dan weet je dat je met deze keten altijd goed zit.

Deel je ervaringen met Accor Hotels met anderen