Belgian Biking

www.zuiderhuis.be

Ben je sportief ingesteld, en meer bepaald een fervent fietser? Dan is een vakantie met Belgian Biking voor jou ideaal! Belgian Biking maakt al vijftien jaar fietsgrage reizigers gelukkig. De bestemmingen zijn verspreid over heel Europa. Niet alle fietsvakanties zijn dezelfde. Het hangt natuurlijk af van bestemming tot bestemming, maar ook de moeilijkheidsgraad kan uiteraard variëren.

Belgian Biking deelt de reizen daarom in naar vier graden. Je weet dus goed waar je aan begint. Toch moet je er ook rekening mee houden dat niet alles te voorspellen is. Zo weet je natuurlijk niet van tevoren of je met tegenwind te maken zal krijgen, enzovoort. Begin sowieso aan de reis met een fiets die goed in orde is. Dat is uiteindelijk het enige waar je wel op kan rekenen. Door in groepsverband te fietsen word je daarenboven gestimuleerd, ook wanneer het even moeilijk wordt.

Een reis met Belgian Biking wordt een leuk avontuur en het zal een ervaring voor het leven zijn. Interesse? Kijk dan grondig op de website, want deze is erg volledig.

Opgelet: Belgian Biking heet voortaan ZuiDERHuiS Fietsvakanties

Ervaringen met Belgian Biking

 1. Werner

  De moeite waard om eens grondig te bekijken

 2. Bullen Elise

  Minder goede ervaring.Slechte. fietsen,borg moeten betalen wat ons niet werd verteld.
  batterij van de fiets na 25 km plat.dan kun je gaan duwen!Een hotel waar je na half negen
  s’avonds geen drinken meer krijgt.Er was niet eens een fles water op de kamer.

 3. Willy

  Al een paar keer een fietsvakantie met hen gedaan op individuele basis en ben heel tevreden over deze organisatie. De routes, voorbereiding, hotels zijn voor mij prima verlopen.

Deel je ervaringen met Belgian Biking met anderen