Brussels Airlines

www.brusselsairlines.com

Brussels Airlines is zoals de naam al doet vermoeden een Belgische luchtvaartmaatschappij. Het is trouwens één van de grootste van ons land. Brussels Airlines is als het ware de opvolger van het failliet gegane Sabena. Onder de naam Brussels Airlines kan je hier al terecht sinds 2007. Het aanbod aan bestemmingen en ook de prijzen werden compleet gewijzigd. En Brussels Airlines werd in een mum van tijd een groot succes!

Je kan er uiteraard vluchten boeken naar tal van prachtige locaties verspreid over de hele wereld. Maar je kan ook al een hotel boeken en een huurauto regelen. Een groot gemak! Brussels Airlines vliegt niet alleen binnen Europa, maar ook naar Afrika, Amerika en Azië. Zo kan je naar Italië, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Rusland, Zweden, Roemenië of Duitsland, maar ook naar Canada en de Verenigde Staten.

Hou jij meer van Azië? Dan is China, India of Singapore misschien meer iets voor jou. Nog niet overtuigd? Dan kan je misschien verleid worden door een reisje naar Burundi, Gambia, Uganda, Senegal of Ghana? Dankzij Brussels Airlines kan je de hele wereld ontdekken! Waar wacht je nog op?

Deel je ervaringen met Brussels Airlines met anderen