Club Magic Life

www.jetair.be

Op zoek naar een all-in zonvakantie? Een echte all-in? Club Magic Life van Jetair bezorgt je een all inclusive in de overtreffende trap. Al twintig jaar doen ze dat. Club Magic Life weet dat een all-in niet enkel uit de hele dag door eten en drinken bestaat. Kinderen willen ook spelen en ravotten. Oudere koppels willen rust en ontspanning. Actieve sporters willen hun conditie ook tijdens hun vakantie op pijl houden. Daar hebben ze bij Club Magic Life allemaal over nagedacht. Kies je profiel en ontdek wat Club Magic Life jou te bieden heeft.

Dag en nacht non-stop eten en drinken: Bepaal zelf wanneer je een maaltijd of een snack neemt. Schuif aan aan de uitgebreide buffetten. Stil de kleine honger tussendoor met lekkere snacks. Geniet continu van verfrissende dranken. Betaal nooit iets bij.

Sportactiviteiten bij de vleet: Ga voor een klassieke sport zoals tennis, fitness of beachvolleybal. Of kies een hotel waar er specifieke sportfaciliteiten zijn zoals minivoetbal, watersporten, fietsen. Wat je ook kiest, je kunt steeds rekenen op een professionele begeleiding.

Topentertainment: Ga lekker onderuit zitten terwijl topdansers en -acrobaten het beste van zichzelf geven in de vele glamoureuze shows. Of sla zelf de beentjes uit op een gezellige beachparty. Geniet van een blockbuster in de buitenlucht.

Kinderen koning in Magic Mungo Club: De kleinsten hebben hun eigen avondshows. Heel de dag worden er knotsgekke spelletjes met hen gespeeld, afgestemd op hun leeftijd. Kies voor het profiel ‘Families’ en het kinderentertainment komt je toegewaaid.

Ga snel naar de website. Klik op je profiel en beleef een echte all-in vakantie.

Speciale aanbieding

Spetterende strandvakantie in Club Magic Life Candia Maris Kreta bij Jetair

  • 5 sterren all inclusive
  • Modern fitnesscenter
  • Vlak aan zandstrand
  • Groot spa-centrum
  • Adults Only vanaf 16 jaar
  • Gratis WiFi in heel het resort
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Club Magic Life aanbiedingen

Deel je ervaringen met Club Magic Life met anderen