Club Med

www.clubmed.nl

Club Med laat u altijd optimaal genieten van uw vakanties! Dankzij het grote aanbod, is er altijd wel iets dat bij u past en aan uw reiswensen voldoet. All inclusive reizen zijn een mogelijkheid, waarbij u alleen of met meer mensen uw droomvakantie beleeft.

Maar ook voor wie houdt van sport, welzijn, golfen en sneeuwvakanties, zit er zeker iets tussen! Ook voor kinderen en jongeren worden de ideaalste vakanties aangeboden.

Club Med beschikt over een aantal clubdorpen. Op de website vindt u een selectie hiervan terug. Hier kunt u genieten van uw welverdiende rust en dit samen met familie of vrienden. De klemtoon ligt hier altijd op Spa en massage, sporten, golf en het luxeleven.

Neem zeker eens een kijkje op de uitgebreide en gedetailleerde website voor meer informatie. U vindt er vast en zeker uw Club Med vakantie waar u naar op zoek bent!

Ervaringen met Club Med

  1. An DV

    Ik ga jaarlijks 2 maal op reis naar de club. Vaak naar Zuid-Italie doch ook soms eens naar Thailand of Kenia. Ik ga als single en ben nog nooit teruggekeerd met een slecht gevoel. Er is zoveel te doen en zoveel luxe en vertier dat ik nu al weer uitkijk naar mijn volgende vakantie.

Deel je ervaringen met Club Med met anderen