Diederik reizen – Keolis Travel

www.diederikreizen.be

Met de autocar op reis gaan, is een belevenis vanaf het eerste moment. Uw reis, uw comfort en uw ontspanning beginnen al, wanneer u in België de bus betreedt. Diederik Reizen verstaat de kunst om dit waar te maken. Hun motto is dan ook: “De reis is even belangrijk als de bestemming.” Dit kleinschalige familiebedrijf uit Assenede verzorgt met veel vakkennis, ervaring en creativiteit uw dagreis, citytrip of meerdaagse reis voor een correcte prijs. Bij hun correcte service hoort ook steeds een Nederlandstalige reisleider.

Binnen het aanbod van hun meerdaagse groepsreizen doen zij maar liefst 23 landen aan. Hieronder vindt u de klassiekers zoals Lourdes, Disneyland, Barcelona, het Zwarte Woud, … Maar wist u dat u ook Albanië kunt ontdekken? Diederik Reizen brengt u zelfs tot in Cuba, New York en Californië.

Wilt u er eens een dagje tussenuit, dan is een uitstapje naar Amsterdam, Parijs, het Keukenhof, Waterloo, de VRT-studio’s, … snel geboekt. Bekijk het uitgebreide aanbod op de website van Diederik Reizen. Let ook op de vroegboekkortingen.

Ervaringen met Diederik reizen – Keolis Travel

 1. Mariette Schouten

  Rondreis in Corsica, mooi eiland, adembenemende natuur, prima chauffeur, heel goede gids.

 2. Cleenwerck Willy

  Prachtige reis gehad naar Slovenië. Gids heel professioneel evenals de chauffeur David.
  Was voor mij ‘n reis met veel herinneringen van vroeger.

 3. Erna baeyens

  zeer mooie reis had in september zeer goede chauffeur zijn naam was Rudy
  men kon niets mis vragen altijd vrolijk veel gelachen veel gezien de mensen in de bus waren waren zeer aangenaam we zijn naar garda meer geweest echt een aanrader.

Deel je ervaringen met Diederik reizen – Keolis Travel met anderen