Go East

www.goglobal.be

Go East kan voor u de ideale vakantie samenstellen naar Indonesië, Thailand en Sri Lanka. Gespecialiseerd op deze bestemmingen, bieden zij een ruime keuze aan vakanties. Gaat u voor een strandvakantie, een cruise langs de eilanden, een huwelijksreis of een heuse rondreis? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

U zoekt en puzzelt zelf alle stukjes in elkaar of u laat u begeleiden door de specialisten van Go East. De zorgvuldig geselecteerde hotels liggen op Bali, Lombok, Java en Sulawesi: stuk voor stuk juweeltjes die u bij Go East kunt reserveren. Wie zou er nu niet willen logeren in het Saint Regis Bali Resort met zijn 7 sterren?

Go East is de grootste aanbieder van reizen naar Indonesië, Thailand en Sri Lanka op de Belgische markt. U kunt genieten van een jarenlange service en een uitgekiend aanbod. Er wordt gevlogen met gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen zoals Singapore Airlines, Malaysia en China Airlines.

Go East maakt deel uit van Master Tours NV. Wilt u op vakantie naar Indonesië, Thailand of Sri Lanka? Kies dan voor Go East!

Ervaringen met Go East

 1. Bral

  wij hebben met 3 volwassenen op een 2 persoonskamer 15 nachten in discovery kartika plaza hotel maand juli 2014 Bali Tuban verbleven , een super hotel . als men aan het zwembad ligt met zicht op de oceaan zalig .maaltijden super goed. vriendelijk personeel zoals overal in indonesia.
  Er zijn massaal winkels en eetgelegenheden op de wel drukke straat, alsook inmiddels nieuwe voetpaden,
  wij hebben echt een zalige vakantie gehad, een aanrader.

 2. greet cassiers

  We hebben erg genoten van onze rondreis in Bali.Het was zeer goed georganiseerd, zeer verscheiden in aanbod en bezienswaardigheden, prachtige hotels en last but not least, zeer sympathieke gids die op een no time eventuele problemen oploste.
  Absolute aanrader.

 3. Vandesompele

  We mochten reeds 2 maal genieten van de perfecte organisatie in Bali; Lombok;, Sulawesie en hopen weldra een even mooie reis te maken in Flores
  Groetjes

Deel je ervaringen met Go East met anderen