Hobo Reizen

www.hoboreizen.be

Hobo begeleidt al uw wereldreizen en verzorgt uw vakantie tot in de allerkleinste details. Bij Hobo kunt  u terecht voor reizen naar Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Oceanië.

U reist met een kleine groep, omdat dit de ideale manier is om een land te verkennen. Massatoerisme is bij Hobo uit den boze!

U geniet altijd van Nederlandstalige begeleiding. Dit is toch wel belangrijk, als u zo ver van huis bent. Uiteraard zijn er ook lokale gidsen die u van de plaatselijke cultuur wat sfeer zullen doen opsnuiven.

De hotels die Hobo aanbiedt, zijn telkens goed gecontroleerd. Alleen het beste krijgt u voorgeschoteld. De bedoeling is dat u telkens in de meest comfortabele omstandigheden van uw reis kunt genieten.

Het is zeer belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voor u op wereldreis vertrekt. Daarom organiseert Hobo infosessies om uw reisgenoten en reisleider beter te leren kennen. Op deze sessies worden ook al uw vragen beantwoord. U krijgt ook telkens een documentatiemap mee naar huis, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen!

Speciale aanbieding

Ontdek het Peru van de Inca’s met Hobo Reizen

 • Begeleide wereldreis
 • Geschiedenis, cultuur en natuur
 • Peru compleet
 • Boottocht Titicacameer
 • 18 dagen
 • Verschillende afreisdata
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Ervaringen met Hobo Reizen

 1. algoet freddy

  Dit jaar zal het mijn achtste reis zijn met Hobo en steeds zeer tevreden over de hotels, begeleiding en de ervaren gidsen.

 2. Marc

  Reeds drie reizen gemaakt met Hobo en zijn hierover zeer tevreden.
  Komende van 6 maal Anders dan Anders is het een veel betere prijs kwaliteit verhouding.
  Groep van max 15 personen, zeer goede hotels en goed verzorgd tijdens de reis.

 3. Coenen Swa

  Prachtige reis naar Colombia. Mix van cultuur en natuur, mooi land om te bezoeken. Gids, Michou, zeer begaan met de reizigers en geen moeite was haar teveel. Colombia, een aanrader.

Deel je ervaringen met Hobo Reizen met anderen