Hogenboom Vakantieparken

www.vakantiegevoel.nl

Hogenboom Vakantieparken beschikt over zo’n 100 bungalowparken en  campings in België, Nederland, Duitsland en nog veel verder. U kunt  overnachten in comfortabele chalets, grote familievilla’s of in een van  de vele bungalows. Het grootste aanbod heeft Hogenboom in Nederland. De  parken beschikken over genoeg faciliteiten op of in de omgeving van het  park.

Parken aan de kust
Hogenboom heeft verschillende parken aan de Nederlandse kust (Zeeland, Texel, Noord – en Zuid Holland). Het strand, de zee en het  gezellige dorp liggen op korte afstand lopen. Voor de actieve mens kunt u  naar Hof Van Zeeland, Aquadelta, Camping Callassande en Vakantiepark  Ijselhof. Deze parken beschikken over een zwembad en minigolfbaan. De  overige parken hebben luxevilla’s staan en bieden genoeg comfort in de  bungalow. Er zijn diverse mogelijkheden tot daguitstappen en bezoeken  van attracties in de omgeving.

Parken in de Natuur
Nederland is een land met een grote kuststreek, maar er is ook genoeg  natuur. Hogenboom heeft daarom veel parken in de natuur liggen of in de  bossen!. Het Grote  Zand, De Bronsberg en Mechelerhof zijn bijvoorbeeld parken die, of  juist aan een meer liggen, in de bossen of in een mooie omgeving. In  eigen land, nl. in Limburg, kunt u genieten van bijvoorbeeld  Vakantiepark Mooi Zutendaal, dit park breid jaarlijks sterk uit en heeft  nu een modern zwembad, grote villa’s en een uitgebreid aanbod aan  andere faciliteiten!

Parken in het Buitenland
Hogenboom heeft ook diverse parken in het buitenland voor  een vakantie verder van huis. Zo liggen er luxeparken in Duitsland,  Hongarije, Oostenrijk en campings in Frankrijk!

Ervaringen met Hogenboom Vakantieparken

  1. Familie Claeys

    Wij zijn in februari een weekje naar Hunzedal geweest. We hadden een uitstekend, schoon en goed uitgerust huisje.

    Personeel was vriendelijk. Het was er wel kalm doch in die tijd van het jaar zal dat wel normaal zijn. In de omgeving is veel te doen zoals speelexpeditie Yucatan van dierenpark Emmen en op het park zelf konden we aan wandklimmen doen, bowlen en zwemmen. Het was een heel leuke week en voor herhaling vatbaar.

Deel je ervaringen met Hogenboom Vakantieparken met anderen