Holidayline

www.holidayline.be

Op de website van Holidayline worden tien redenen gegeven waarom u bij deze organisatie uw vakantie zou boeken. U krijgt ze hier in een notendop.

De specialisatie van Holidayline zijn de citytrips en de bijhorende charmehotelletjes. Prijs en kwaliteit liggen hier altijd in dezelfde lijn.

Bij Holidayline boekt u niet alleen uw hotel. U hebt immers ook de mogelijkheid om uw transport al op voorhand te regelen, zodat u zich ter plaatse niet suf hoeft te zoeken naar vervoersmogelijkheden. Ook allerlei tickets voor lokale evenementen zijn te boeken. Op deze manier worden lange wachtrijen aan de kassa’s vermeden en bovendien bent u zeker van een gereserveerde plaats.

Bij uw reisdocumenten krijgt u vaak bijkomende informatie over de stad die u gaat bezoeken. Eventuele handige tips van het plaatselijke volk en journalisten helpen u ook een handje.

Bij Holidayline wordt u steeds in contact gebracht met ervaren medewerkers die u graag advies geven. Zij staan u ook graag telefonisch te raad indien u vragen hebt omtrent de reis.

Speciale aanbieding

Andalusië aan superprijs bij Holidayline

 • 8 of 11 dagen
 • Overnachtingen in 2 verschillende hotels
 • Incl. huurwagen
 • Vertrek vanuit Brussel
 • Prachtige regio
 • Uitrusten aan het zwembad
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Holidayline aanbiedingen

Ervaringen met Holidayline

 1. Van Laer

  Wat wij tot nu toe met de Holidayline lhebben gedaan was zeer positief.
  Een echte aanrader.

 2. Van Loo Dirk

  Een tijdje geleden correct en vriendelijk geholpen voor een verblijf in een super hotel in Obernai.Een grote aanrader ,zowel het hotel alsook de service van Holidayline!!

 3. Petters

  Wij hebben vorig jaar een rondreis gedaan door Andalousië met Holidayline en het was een heel leuke ervaring.. We logeerden in kleine charmehotelletjes. Als ik één topper mag opnoemen die je zeker eens moet doen is het bed & breakfast Cortijo La Haza! Het onthaal is heel vriendelijk, het is uitgebaat door een Vlaming, Patriek, en zijn Nederlandse vrouw, Bernadette. Deze twee mensen stellen alles in het werk om hun gasten in de watten te leggen. ‘s Avonds kan je genieten van een overheerlijke maaltijd, klaargemaakt door Patriek. De cortijo zelf is gelegen in Iznájar, een mooi dorpje van waaruit je heel veel kan bezichtigen (Sevilla, Cordoba,…) Ontstressen en genieten zijn hier de toverwoorden! Je kan het heel goedkoop boeken via de website van Holidayline en het minimumverblijf is 2 nachten.

 4. Victor

  De manier waarop ik telefonisch geholpen werd voor mijn boeking naar de Champagnestreek was uitstekend. Je voelt meteen dat je bij een specialist terecht gekomen bent (en geen generalist). Volgende keer boek ik zonder twijfel terug bij Holidaline!

Deel je ervaringen met Holidayline met anderen