Interhome, een Zwitserse reisorganisatie, bestaat al zo’n 40 jaar op de markt en heeft in al die jaren haar waarde al bewezen. Het aanbieden van vakantiehuizen en woningen over heel Europa is dé specialisatie van deze organisatie. In 26 landen worden zo’n 46.000 vakantiewoningen aangeboden. Dit is absoluut niet niks.

Wilt u een vakantie aan het strand, of liever in een rustigere omgeving? Geen probleem voor Interhome. Zij kiezen steeds de vakantie uit die het best bij u past.

Kwaliteit is een belangrijk segment en hier wordt dan ook voortdurend naar gestreefd. Na een jarenlange ervaring zal dit zeker niet aan uw neus voorbijgaan.

Dag en nacht zijn de reizigers bij Interhome bereikbaar. Niet alleen tijdens het boekingsproces, maar ook op de plaats van uw bestemming zijn de lokale kantoren van Interhome uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen.

Een zorgeloze vakantie wordt u gegarandeerd!

Speciale aanbieding

De zomer ontwaakt in Porto met Interhome

  • Vakantiehuis
  • 4 sterren
  • Voor 10 personen
  • Wifi en parking
  • Was- en afwasmachine
  • Zwembad en barbecue
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Interhome aanbiedingen

Ervaringen met Interhome

  1. Conny H schreef:

    Vorige zomer een vakantiehuis geboekt in Florida. Voor nog geen 700$ hadden we een villa met zwembad. Hadden eerst naar het reisbureau geweest voor een brochure doch deze was niet meer voorhanden zodat we maar via internet geboekt hebben. Alles was ok en ook die Amerikanen vielen keigoed mee. Leuk volkje daar over de plas.

Deel je ervaringen met Interhome met anderen