Jetair (nu TUI)

www.tui.be

9
10 beoordelingen

Wie houdt er nu niet van vakantie? Van zalig genieten en onbekommerd luieren in 2017? Jetair, het grootste Belgische vakantiemerk, wil u deze mooiste tijd van het jaar schenken en biedt allerlei bestemmingen aan. Welke type vakantie u ook kiest (vliegvakantie, autovakantie, citytrip…), Jetair probeert het u zo aangenaam mogelijk te maken en heeft als enige doel u een glimlach op het gezicht te toveren.

U bezit ook over de mogelijkheid om uw vakantie online te boeken. Dit kan uiteraard op elk ogenblik van de dag (en nacht), wanneer het voor u het beste uitkomt.

Alle aangeboden hotels worden door specialisten bezocht en gekeurd, zodat u steeds zeker bent van uw verblijf. U zal nooit voor verrassingen komen te staan. Ter plaatse wordt u verder geholpen door hostesses die u graag ter hulp staan voor de verderzetting van uw trip.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij een ervaren team van medewerkers. Zij staan altijd voor u paraat.

Neem alvast een kijkje op de website, waar ook alle brochures te vinden zijn!

Update: Jetair noemt nu TUI

Beoordeling

Jetair (nu TUI) is door 10 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 9 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Tijd voor een zorgeloze vakantie!

 • Geld-teruggarantie
 • Omruilgarantie
 • Laagsteprijsgarantie
 • Repatriëringsgarantie
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Jetair (nu TUI) aanbiedingen

Ervaringen met Jetair (nu TUI)

 1. Nancy

  Ben een jetair klant en vlieg meer maals met deze vliegmaatschappij ben zeer te vreden over jetair heb niets negatiefs aan te merken tot op heden zijn de vluchten altijd op tijd geweest volgens planning . Aan boord ook vriendelijke stuardessen . Goed mensen moeten ook begrijpen dat door weers omstandigheden ook wel eens vluchten kunnen geschrapt of verschoven worden op een latere tijd stip ‘ goed het is niet altijd prettig maar beter ongelukken voor komen . Ik denk er nuchter over na en heb begrip voor zo’n situaties .

 2. Belali Hassan

  Ik ben altijd tevreden bij jetair

 3. Fleure De Clercq

  ik ben met mijn vriendin naar disneyland gegaan met jetair en alles was echt in geregeld tot met de puntjes op de ie

 4. Willem Castele

  Prima ervaringen met Jetair. Blijft toch een van mijn lievelingsorganisaties waar ik regelmatig mee op reis ga.

 5. Sijmons Geert

  In 2016 met Jetair in maart naar Bangkok geweest in en goede ervaring. In oktober 2016 een zeer slechte vakantie in Cuba ook met jetair, alles liep mis. Aanbod in brochure van hotels en excursies beantwoorden niet aan de werkelijkheid. Dure reis prijs/kwaliteit. Reactie door reisagentschap naar Jetair…..met ontkenning van de tekortkomingen. Waarvoor dient dan een klacht/klantendienst. Vertrek nu in jan.2017 naar Jamaica met sunjets (dochterbedrijf van Jetair) veel goedkoper.

 6. Jurgen De Wilde

  Deze winter op skivakantie geweest via Jetair. Aanbod van hotels, online reservatiemogelijkheden zijn ok.Mooie vakantie gehad.

 7. Bart

  Heel goede vakantie gehad in het Sauerland via Jetair. We hadden een autovakantie geboekt en kregen een promotie voor 3 dagen + 1 nacht gratis. Hierdoor was de reis prijs/kwaliteit ronduit schitterend. Oh ja, op de terugreis viel onze gps uit en dan ben je ongelooflijk blij dat in die “waardeloze bundel papieren” die je meekrijgt, plots een wegenkaart van Duitsland bijzit. Het zijn soms de kleine dingen, die grote tevredenheid geven …

 8. Fam Hovelinck

  Mooie vakantie gedaan met Jetair naar het Riu hotel in Lanzarote. Meer moet dat niet zijn en volgend jaar gaan we terug.

 9. Seynave W

  Ook al een paar keer met hen meegeweest en nooit klachten gehad. het is uiteindelijk wat je boekt dat je krijgt. Je kunt geen 5 sterren verwachten als je 3 sterren boekt en omgekeerd. Voor mij is Jetair prima als reisorganisatie.

 10. Fam Ceuterick

  Al een paar keer op reis geweest met Jetair en eigenlijk nooit mistevreden geweest. Telkens voldeed het hotel aan de beschrijvingen en onze verwachtingen. We zijn al op vakantie geweest met hotels uit hun dichtbijvakanties, vliegvakanties en wintersport en dat is allemaal prima verlopen.

Deel je ervaringen met Jetair (nu TUI) met anderen