Jongerentravel

www.jongerentravel.be

Jongerentravel organiseert vakanties voor jongeren door jongeren. Op basis van de leeftijd word je ingedeeld bij Recrea jeugd, Young, Free en Travel 20. Zo kun je samen met je leeftijdgenoten naar ondermeer Turkije, Italië, Frankrijk of Spanje onder toezicht van ervaren monitoren.

Jongerentravel gaat resoluut voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Kleine groepjes, eigen monitoren en een prima sfeer zorgen er voor dat de deelnemers een fantastische vakantie hebben.

Free spirit
Vakanties voor 16 plussers naar Egypte, Frankrijk, Griekenland, Italië, Spanje en Turkije. Het zijn georganiseerde groepsreizen onder toezicht waarbij heel wat (niet verplichte) activiteiten zijn gepland.

T&T Travel
Vakanties die net iets anders zijn dan de meeste vakanties. Samen met leeftijdsgenoten ouder dan 20 jaar reis je af naar Egypte, Frankrijk, Griekenland, Italië, Spanje en Turkije om er de tijd van je leven te hebben.

Travel2gether 20+
Bij Travel2gether ben je ouder dan 20 jaar en single. Koppels zijn uit den boze en het is ook zeker niet de bedoeling om te gaan “daten”. Gewoon superleuke vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije waar je kunt deelnemen aan vrijblijvende activiteiten of gewoon je zin doet.

EQ Travel
Een groepsreis waar je naast het ontdekken van een land ook een week vrijwilligerswerk doet. Je leert een andere cultuur kennen, je ontmoet mensen en helpt hen met dagdagelijkse activiteiten. Momenteel biedt Jongerentravel dergelijke inleefvakanties aan in Ecuador, Frankrijk en Turkije.

Bezoek de website of bestel de gratis reisbrochure van Jongerentravel.

Ervaringen met Jongerentravel

  1. Viginie D.

    Best wel leuke organisatie, waren wel met 4 en hebben het hoofdzakelijk zelf wat uitgezocht. Doch is wel goedkoop.

Deel je ervaringen met Jongerentravel met anderen