Wilt u ook wel eens een stukje van de wereld zien of bent u een echte levensgenieter? Koning Aap heeft mooie vakanties voor u klaar staan in diverse formules en dat op continenten zoals Afrika, Amerika het Midden-Oosten.

Er wordt een gezonde keuze gemaakt tussen goede hotels en een geweldige omgeving ontdekken wat uw vakantie helemaal compleet maakt. Koning Aap weet al jaren aan de wensen te voldoen van vele wereldreizigers.

Wat denkt u van een bezoekt aan Kaapstad, in Afrika, met aansluitend een Safari, of ziet u zich ook al op ontdekkingstocht gaan in Zuid-Amerika. Natuurlijk is een ritje langs de mooiste bezienswaardigheden van het Midden-Oosten ook niet verkeerd.

Voor groepen zijn er speciale reizen. Koning Aap heeft deze kant en klaar in hun brochure staan, zodat het u een hoop zoekwerk bespaart. Gidsen die meegaan op reis begeleiden de groepen naar de plekjes die u moet zien. Zo komt u op plekken waar u normaal niet snel zal komen …

Heeft u kinderen, en denkt u deze reizen nooit te kunnen maken? Dan heeft u het mis. Koning Aap heeft in Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika ook speciale vakanties die goed te doen zijn met de kinderen …

Ook een vakantie boeken bij het wel heel bijzondere Koning Aap? Vraag snel de brochure aan en boek online je vakantie.

Speciale aanbieding

Safari Zuid-Afrika bij Koning Aap

  • De Big Five in het wild
  • Natuurparken
  • Robbeneiland
  • Voortreffelijke wijnen
  • Verschillende formules
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Koning Aap aanbiedingen

Ervaringen met Koning Aap

  1. Willem schreef:

    Paar jaar geleden een rondreis gedaan door India (Rajashtan). Een groepsreis met zowel een mengeling van Belgen als Nederlanders. De reis was super, heel veel gezien, heel goeie groep en een lieve reisgids – Marileo. Iemand een idee of zij nog India gidst? De reis was heel gevarieerd met bus, trein en wagens (de gekende ambassadors) en avontuurlijk; Ik zou zo terug weer op reis willen. Een echte aanrader.

Deel je ervaringen met Koning Aap met anderen