Logeren in Vlaanderen Vakantieland

www.logereninvlaanderenvakantieland.be

7
5 beoordelingen

Logeren in Vlaanderen Vakantieland is een initiatief van de VZW Logeren in Vlaanderen, een publiek-private samenwerking tussen de vijf Provinciale Toeristische Organisaties. Meer dan 400 uitbaters van kleinschalige logies, B&B’s, kleine hotels en vakantiewoningen, worden door Logeren in Vlaanderen vertegenwoordigd. De ledenorganisatie staat in voor hun belangenverdediging, vorming en advies en netwerkvorming. Dit alles bevordert de dienstverlening van de kleinschalige logies voor hun gasten.

Ben je op zoek naar een vakantie in Vlaanderen, dan vind je zeker inspiratie op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Tal van activiteiten, themavakanties, met zijn twee of met het gezin, … de mogelijkheden zijn legio. Bovendien vind je snel de ideale accommodatie, altijd sfeervol, charmant en huiselijk.

Ontdek Vlaanderen met Logeren in Vlaanderen Vakantieland !

Beoordeling

Logeren in Vlaanderen Vakantieland is door 5 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 7 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

In het spoor van de Ronde met Logeren in Vlaanderen Vakantieland

 • Rij de Ronde van Vlaanderen
 • 3 verschillende fietsroutes
 • Het betere klimwerk
 • Recreatieve alternatieven
 • 4 sterrenaccommodatie
 • Voor elk type fietser
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Logeren in Vlaanderen Vakantieland aanbiedingen

Ervaringen met Logeren in Vlaanderen Vakantieland

 1. Jonas De Smet

  Alles in orde. Mooie kamers, zeer kindvriendelijk. Uitgebreid ontbijt. Ik apprecieer de persoonlijke interesse van de uitbaters wel. Jammer dat er geen gratis wifi was, maar anders geen klagen.

 2. Dirk Gevaert

  Wist niet wat we moesten verwachten, maar viel reuze mee. Zeer vriendelijke mensen in de B&B. Ze gaven ons tips over wat er te doen is in de buurt en zo zag onze vakantie er nog heel anders uit dan we gedacht hadden. Het ontbijt was uniek en met zelfgemaakte confituur.

 3. Jana Grootjans

  Leuke korte vakantie niet ver van huis. Lekker ontbijt, flinke wandeling, gastronomisch diner. Hotel was pico bello, omgeving was heel mooi.

 4. Dominique Van Durme

  Al een paar keer geboekt via Vlaanderen Vakantieland, maar laatste keer viel wat tegen. Nogal luidruchtige gasten op de andere kamers. Huisbaas had daar toch iets moeten over zeggen, maar liet maar begaan. Had een beetje spijt van mijn keuze.

 5. Sarah Bouwens

  Valentijn was een topper. Romantisch eten, een beetje shoppen, de sauna, … En helemaal niet ver moeten rijden, maar toch op reis. Zeer sfeervol hotel.

Deel je ervaringen met Logeren in Vlaanderen Vakantieland met anderen