Martin’s Hotels

www.martinshotels.com

Martin’s Hotels biedt u een selectie van echte tophotels. Op zoek naar een mooie locatie voor uw overnachting? Een romantische, gezellige plaats om de nacht door te brengen? Die vindt u zeker in het ruime aanbod.

Maar er is nog meer. U vindt er ook prachtige châteaus, feestzalen en landhuizen voor een sprookjeshuwelijk. Of een ontspannen omgeving voor teambuildingactiviteiten en vergaderingen. En wie op zoek is naar ontspanning, kan terecht in Martin’s Spa. Sportievelingen kunnen zich uitleven bij Martin’s Golf. Wie zich graag culinair laat verrassen, vindt wat hij zoekt zeker in het aanbod restaurants.

Wat alle locaties van Martin’s Hotels met elkaar gemeen hebben? Ze bezorgen u meteen het echte thuisgevoel. Het personeel staat altijd voor u klaar. Hun hartelijkheid in combinatie met de prachtige architectuur en materialen, zorgen voor een ontspannen omgeving.

Omdat iedereen de tijd van zijn leven verdient, zijn er bij Martin’s Hotels altijd mooie promoties. Deze zijn opgedeeld in thema’s zodat u snel iets vindt dat bij u past. Voorbeelden zijn Martin’s Lazy Weekend, Martin’s Fine Dining en Martin’s Winter.

Eén ding is zeker: bij Martin’s Hotels geniet u steeds van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ga snel naar de website voor meer informatie.

Speciale aanbieding

Zomeraanbieding Martin’s Hotels

  • Vanaf € 199 per persoon
  • Verblijf in een Charming Kamer
  • 2 nachten in Brugge
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Hotel Martin’s Brugge
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Martin’s Hotels aanbiedingen

Deel je ervaringen met Martin’s Hotels met anderen