Riu Hotels & Resorts

www.tui.be

Wie kiest voor een Riu Hotel, stapt in een vakantie die alle verwachtingen overstijgt. Niet alleen geniet je van een onberispelijke service, ook de inplanting van de Riu Hotels is steeds zorgvuldig gekozen. Bovendien is er heel wat variatie in de hotelconcepten, zodat elkeen wel een verblijf naar zijn gading vindt. Plan je een zakenreis of een gezinsvakantie met kinderen? Zoek je rust en ontspanning of wil je actie en plezier? Er past altijd wel een Riu-dekseltje op jouw potje. Welk type hotel je ook kiest, je wordt altijd verwend met een hartelijke service, een magnifieke locatie, een onberispelijke kamer en culinaire hoogtepunten. Dit is alvast een overzicht van het gevarieerde aanbod van Riu.


Een bijzondere ligging, een fantastisch zwembad, een exquise maaltijd, topentertainment voor jong en oud en een perfecte service! Bekijk de troeven van RIU!
Promo
Spanje, Dominicaanse Republiek, Mauritius, Florida, Bulgarije, Griekenland, Kaapverdië, Turkije, Marokko, Sri Lanka, New York ...
Geniet overal van RIU!
Promo
4 en 5 sterren, RIUland voor de kleinsten, creatieve workshops, wellnesscentra en tal van sport- en ontspanningsactiviteiten ... Ontdek het allemaal bij RIU!
Promo

Riu Club Hotels
Genot, spel en sportiviteit zijn de ingrediënten van een Riu Clubhotel. Kinderen leven zich uit in RiuLand. Animatie, shows en live muziek worden verzorgd door RiuFun. Fit en gezond blijf je met RiuFit. In het RiuArt-atelier kun je je creativiteit botvieren.

Riu Palace Hotels
Comfort en gastronomie van de hoogste plank. Paleisjes van hotels, eersteklas service, het mooiste strand, bijzondere architectuur, sfeervolle accommodatie. Zo moet de hemel op aarde er ongeveer uitzien.

Riu Plaza Hotels
De Plaza Hotels zijn moderne en elegante stadshotels waar business en ontspanning elkaar ontmoeten. De centrale ligging is niet alleen interessant voor werk- en vergaderdoeleinden, je kunt van hieruit ook de perfecte citytrip plannen. Vanzelfsprekend geldt ook hier de uitmuntende Riu-service en -gastronomie.

Nog meer Riu
Een ongelimiteerde vakantie geniet je in de all-in hotels van Riu. Rust en romantiek zijn de voorwaarden van een Riu Adults-only vakantie. De restaurants van Riu serveren culinaire hoogtepunten uit diverse culturen. De Krystal-restaurants gaan de creativiteit en de avant garde in de topgastronomie niet uit de weg. Golf, wellness, actie en kindervertier behoren eveneens tot de aandachtspunten van de Riu-keten.

Je volgende vakantie zal ontgetwijfeld een Riu-vakantie zijn.

Speciale aanbieding

Geniet van het strand en van Clubhotel Riu Negril in Jamaica

  • 5-sterren all-in
  • Animatie voor jong en oud
  • Tal van sportactiviteiten
  • Eindeloos zandstrand
  • Verschillende zwembaden
  • Boek nu met korting
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Riu Hotels & Resorts aanbiedingen

Deel je ervaringen met Riu Hotels & Resorts met anderen