Rivercruises.be

www.rivercruises.be

Vaar mee met Rivercruises en maak een van de prachtige reizen op rivieren in Europa, Canada en zelfs Azië. Ook zijn er speciale Kerst- en Nieuwjaarscruises waarbij u een heerlijke ontspannen reis kunt maken. De cruiseschepen van Rivercruises zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een uitgebreid entertainment- en excursieprogramma aan. Of u nu in Schotland vaart of over de Rijn, er is voor ieder wat wils. Wat te denken van één van deze fantastische routes.

Der schönen blauen Donau of de romantische wijnroute
Met Rivercruises vaart u over de Donau, langs Oost- en Midden-Europa. Geniet van de koningssteden met hun prachtige gebouwen langs de route en de uitgestrekte landschappen met bossen, velden en wijngaarden. Volg de Rijn en Moezel en maak kennis met diverse wijngebieden en wijnen in dit gebied waarvan u gezellig een glaasje kunt drinken aan boord.

Franse allure langs de Rhône & Saône of mysterieus Schotland
Geniet van de mooie Franse steden als Châlon-Sur-Saône en Mâcon in de Bourgogne met hun beroemde wijngebieden. Onderweg bepalen glooiende hellingen, historische gebouwen en kastelen het uitzicht. Bezoek in Avignon de beroemde brug en Châteauneuf-du-Pape, waarbij de reis eindigt in Arles aan de Rhône. Of ontrafel de mysteries van Schotland op een bijzondere cruise. Is het weer soms wat minder? Geen probleem! Door het gezellige entertainmentprogramma aan boord heeft u daar totaal geen last van.

Bekijk de Niagara Falls in Canada, de Wolga in Rusland of de gouden rivier
Vaar over de Saint Laurent rivier en de over het Ontariomeer en Eriemeer op de grens van Canada met de Verenigde Staten. De beroemde watervallen, de Niagara Falls, mag u niet missen! Bezoek het historische Sint Petersburg met het Hermitage of Moskou met het Kremlin en het Rode Plein. De Douro in Portugal wordt ook wel de gouden rivier genoemd. Geniet van al het moois langs deze prachtige route.

Op avontuur in Azië: Mekong, River Kwai, Irrawaddy
Volg de Golden Triangle en vaar de Mekong rivier af. Verken de beroemde brug over de River Kwai in Thailand of ontdek Myanmar via de Irrawaddy rivier.

Kijk voor meer inspiratie op de website van Rivercruises en beleef een onvergetelijke reis!

Speciale aanbieding

Riviercruise op het IJsselmeer met aankomst in Antwerpen

  • Met een nieuw 5-sterrenschip
  • MS Anna Katharina
  • Inclusief bustransfers
  • Keulen, Amsterdam, Rotterdam
  • Gent en Antwerpen
  • Volpension, welkomstcocktail, …
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Rivercruises.be aanbiedingen

Deel je ervaringen met Rivercruises.be met anderen