Robinson Hotels

www.tui.be

De Robinson-hotels garanderen comfort en ontspanning voor de hele familie. Deze accommodatie vind je in vakantie-oorden zoals Agadir, Puglia, Djerba en de Algarve. De hotels dragen een hoge sterrenquotering. De Robinson-hotelketen verzorgt luxueuze clubvakanties en hanteert daarbij vier criteria.

In een Robinson-hotel word je geëntertaind. Jong en oud beleven er een wervelende tijd. Er worden spectaculaire shows opgevoerd, er is live muziek in de bar, … Er zijn ook kinderclubs voor alle leeftijdscategorieën. De service is hartelijk en alleen attente en vriendelijke medewerkers worden in de hotels tewerkgesteld.

Sportliefhebbers hebben een ruime keuze aan activiteiten. Er wordt veel aandacht besteed aan deze vorm van ontspanning. De sporttoestellen en de infrastructuur zijn van hoogstaande kwaliteit. Bovendien word je begeleid door ervaren en goed opgeleide instructeurs.

In een Robinson-hotel ontbreekt de gastronomie niet. De keukenchefs leveren hoogstaande prestaties en zijn niet bang van een beetje vernieuwing. Het stijlvolle diner wordt geserveerd in buffetvorm of à-la-carte. Er worden zowel internationale als regionale wijnen geschonken.

Wellness en fitness gaan hand in hand bij Robinson. Dit is uniek in de wereld van hotels en resorts. In samenwerking met befaamde merken worden er allerlei exclusieve programma’s, zoals Body&Mind, WellFit spa, WellFood, GroupFitness en personal training aangeboden.

Nog niet overtuigd van de meerwaarde van een Robinson Hotel? Bekijk de individuele hotels op de website en je bent zo verkocht.

Speciale aanbieding

Goedgevulde zonvakantie in Robinson Club Agadir bij Jetair

  • 4 sterren all-in
  • Vlakbij het zandstrand
  • Ruim sportaanbod
  • Hoogstaande buffetten
  • WellFit-centrum
  • Kindervoorzieningen
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Robinson Hotels aanbiedingen

Deel je ervaringen met Robinson Hotels met anderen