Silversea is een aanbieder van spannende en adembenemende cruises over de hele wereld. Deze cruisemaatschappij onderscheidt zich van anderen doordat alle cruises all-inclusive zijn. Alle cruiseprijzen zijn inclusief fooien en dranken. Bovendien bent u niet gebonden aan tijdstippen tijdens het diner. Dit betekent onbezorgd en ongedwongen genieten tijdens een van de vele prachtige vaartochten.

Intieme sfeer op de schepen
Er heerst een intieme en gastvrije sfeer op alle schepen van Silversea. Ze weten Italiaanse gastvrijheid feilloos te combineren met luxe en persoonlijke aandacht voor de gasten. Door gebruik te maken van kleinere cruiseschepen raakt het overzicht nooit kwijt en voelt iedereen zich meer dan welkom. Het aantal gasten per schip bedraagt 100 tot maximaal 540, afhankelijk van het type schip. Kiest u ook liever voor sfeer, luxe en comfort? Dan vaart u met Silversea.

Wereldreis of toch liever dichtbij?
Weet u al waar u naartoe vaart? De kleine schepen van Silversea nemen u overal mee naartoe. Bijzonder is dat deze cruiseschepen kunnen aanmeren op plaatsen waar u met een groot schip nooit zou komen. Ontdek intieme, nostalgische en bijzondere havens en stadjes. Zowel binnen Europa als ook daarbuiten zijn de mogelijkheden groot. Maakt u liever een verre reis? Silversea is in het bezit van 3 expeditieschepen die speciaal voor verre reizen geschikt zijn. Alaska, Antarctica, Canada, Nieuw-Zeeland, Azië of Australië: geen reis is te ver voor deze cruisemaatschappij. Ontdek ook het prachtige Noord- en Zuid-Europa.Uw vakantiebestemming vindt u bij Silversea.

Speciale aanbieding

Gratis vluchten bij een luxe-cruise van Silversea

  • Luxe all-in cruise
  • Incl. gratis vluchten
  • De adembenemende Noorse fjorden
  • Fijnproeverscruise Middellandse Zee
  • Nieuwjaarscruise in Dubai
  • Suite met butlerservice
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Silversea aanbiedingen

Deel je ervaringen met Silversea met anderen