De slogan van reisorganisatie Skikot luidt als volgt: “Meer dan wintersport alleen”. En dat is het ook! Skikot biedt wintersportvakanties aan naar de leukste plaatsen in Frankrijk en Oostenrijk. Enkel groepsreizen behoren tot het aanbod. Skikotmonitoren en een fantastisch Après-snow programma zijn inclusief! En dat is lang nog niet alles! Skikot is erg in trek bij studenten, maar jaarlijks doen ook ski- en snowboardclubs en bedrijven een beroep op Skikot.

Ter plaatse kunnen ook lessen gevolgd worden door ervaren lokale gediplomeerde monitoren. En dit zowel in Frankrijk als in Oostenrijk. Het belanrijkste voordeel hieraan is dat deze plaatselijke medewerkers het gebied heel goed kennen. De lessen zijn mogelijk in het Frans, Engels of Duits.

Hotels worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Zo vindt ook hier iedereen wat men zoekt. Verblijven in een chalet is ook mogelijk. Leuk voor als u met een grote groep bent!

U kunt met uw eigen vervoer vertrekken, maar Skikot biedt ook bussen aan. Handig voor als u al die zorgen en stress van onderweg er even niet bij wil!

Bekijk zeker de website!

Deel je ervaringen met Skikot met anderen