Tui Travel Hotels & Resorts

www.jetair.be

De Tui Travel Hotels & Resorts zijn vier- en vijfsterrenhotels. Je vindt ze in Turkije aan de Egeïsche kust (Dalaman), aan de Turkse Rivièra (Antalya) en in Marrakech. Zowel families als vakantiegangers op zoek naar een adults-only-formule vinden er hun gading. De accommodatie bevindt zich direct aan het strand of vlakbij een gezellig centrum. Een aquapark met glijbanen, een prachtig uitzicht vanuit het restaurant, WiFi op de kamer, duurzaamheid, …: het zijn maar enkele troeven van deze hotelketen.

Kies bijvoorbeeld voor Splashworld Pegasos World. Dit viersterrenresort is gefocust op gezinnen met kinderen en heeft een gigantisch waterparadijs met maar liefst dertien glijbanen op zijn domein. Ook de ruime familiekamers en de ligging vlak aan het strand zijn een pluspunt.

Daartegenover staat Hotel Medina Gardens, een all inclusive adults only hotel met vier sterren in Marrakech. Vanaf 16 jaar kun je in dit hotel terecht. Er is gratis WiFi op de kamer. Het is een oase van rust en ontspanning midden in de bruisende stad. Het hotel beschikt over een mooie tuin met veel groen.

Nieuwsgierig om het aanbod te leren kennen en te vergelijken? Wacht niet langer en bezoek vandaag nog de website.

Speciale aanbieding

Zon en romantiek in Marmaris Imperial Turkije bij Jetair

  • Vlakbij het strand
  • 5 sterren all-in
  • Adults Only vanaf 16 jaar
  • Idyllische ligging
  • Gratis WiFi
  • Romantische sfeer
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Tui Travel Hotels & Resorts aanbiedingen

Deel je ervaringen met Tui Travel Hotels & Resorts met anderen