9,2
19 beoordelingen

Reisbureau Verhoeven biedt betaalbare autocar-, cruise- en vliegvakanties aan. De reiziger heeft de keuze uit begeleide reizen, strandvakanties, fiets- & wandelvakanties, minitrips, dagreizen, … Boekingen en info kunnen online of telefonisch bekomen worden, maar u kunt ook altijd in het kantoor terecht.

Verhoeven organiseert reizen in verschillende Europese landen en op een aantal bestemmingen daarbuiten. Elkeen vindt er gegarandeerd zijn gading. Ook voor deelname aan een bedevaart naar Lourdes, Compostela of een andere bestemming kunt u bij Verhoeven terecht.

Betaalbaarheid, een prima service en een persoonlijke toets zijn de kenmerken van een reis met Verhoeven. Uw reis wordt tot in de puntjes verzorgd. Alle hotels worden persoonlijk bezocht en geselecteerd. Verhoeven zet zijn eigen touringcars en reisbegeleiders in.

Dagjestoerist of zonneklopper, actieve reiziger of liever lui: bij Verhoeven vindt u een betaalbare reis naar uw gading.

Beoordeling

Verhoeven is door 19 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 9,2 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Buitengewoon betaalbaar op vakantie met Verhoeven

 • Autocar-, cruise- & vliegvakanties
 • Dagtrips en meerdaagse reizen
 • Seniorenreis, bedevaart of strandvakantie
 • Begeleide fiets- en wandelvakantie
 • Dichtbij huis of ver weg
 • Reis comfortabel en betaalbaar
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Ervaringen met Verhoeven

 1. Vervoort Bart & Sonja schreef:

  In 2017 de Costa Del Azahar bezocht (verblijf in Peniscola in hotel Papa Luna)Super goed hotel Goede kamers en lekkere buffeten.Super tevreden,ga dit jaar 2 mei weer.Uitstap naar Valencia is een voltreffer en het stadje Morella is zeker ook de moeite waard om noch maar te zwijgen over de goede chauffeurs en de fantastische gids.Dus niet twijfelen,gewoon doen

 2. Vervoort Bart & Sonja schreef:

  In 2017 naar de Costa del Azahar (Peniscola) geweest.
  Deze reis was super. Wij gaan dit jaar alvast zeker terug naar
  HOTEL Papa Luna in Peniscola. Met Verhoeven Reizen.Zeker een super hotel.Goede gids en chauffeurs gehad in 2017.Dus niet twijfelen,gewoon doen is de boodschap;

 3. Karin schreef:

  Als beginnende reiziger heb ik een zeer aangename reiservaring gehad met Reizen Verhoeven. Ik ga zeker nog meer reisjes boeken!

 4. reymenants schreef:

  Reeds vele jaren met Verhoeven op reis en steeds alles in orde.We hopen nog vele jaren met Verhoeven op reis te gaan.

 5. Marc en An schreef:

  Op 13/07/19 hebben wij onze eerste busreis gedaan met Verhoeven , en het was super, onze buschauffeur Wim was top en Annie onze gids eveneens , bedankt beide. De reis zelf naar de provence was tot in de puntjes af .Ons zien ze volgend jaar zeker terug .

 6. De Blende Leopold schreef:

  Alles reizen en reisjes zijn goede geregeld en het eten in Rastaurant is goed verzorgd,maar vorige jaar uitstapje naar Luik vond in niet goed,gids wandelde alleen oven bruggen wij zouden een rond leiding krijgen in de Stad luik,alles mensen kregen geen tijd om iets te drinken of naar toilet te gaan.

 7. Brocken schreef:

  9 jaar goede ervaring met Pio bedevasrtsreis…lastste 10de x zeer teleurstelkende reis geweest was een nachtmerrie

 8. Tony. schreef:

  Vele reizen reeds gemaakt met Verhoeven,
  nog geen slechte ervaringen gehad !

 9. Vervoort schreef:

  Dit jaar De Coste Del Azahar geboekt .
  Reuze goed meegevallen.Fantastische gids en chauffeurs ! Een dikke pluim voor deze
  mensen.Verblijf in Peniscola ( Hotel Papa Luna was fantastisch)Mooie verblijfplaats ,zeker
  de moeite waard. Gewoon doen!!!!!

 10. VAN KERKHOVEN schreef:

  Verschillende keren op reis met Verhoeven en dat was telkens dik in orde.
  Dit jaar de rondreis Kroatië met een fantastische reisleidster Marita en een prima chauffeur Patrick.

 11. MEYS GERDA schreef:

  We hebben voor de eerste keer een seniorenreis geboekt bij verhoeven.Zowel de reis het hotel de uitstappen en vooral Greta en Jef waren gewoon fantastisch ons zie je zeker nog terug

 12. jan roos schreef:

  alle reizen die we met Verhoeven gedaan hebben is er geen enkele bij die niet in orde was ,wat vervoer, locatie of hotel betreft.
  hopen nog dikwijls te boeken

 13. Jespers Maria schreef:

  Fantastische organisatie ! Hier reis je in vertrouwen en wordt je nog als ‘klant is koning’ behandeld. Een aanrader voor iedere reiziger

 14. weemaes schreef:

  dit najaar mee geweest met verhoeven naar corsica! in één woord grandioos!!!!!!!
  wij hebben ontzettend genoten van mooie natuur op het eiland, maar ook van de luxe van hotels en niet te vergeten van gezellige mensen en personeel! SUPER!!!!!

 15. De Blende Leopold schreef:

  Goede reisje en goede regeling.

 16. Callaert schreef:

  Normandië, Aostavallei, Bloemenriviera Italie. Zeer goede reizen , kamers en service.

 17. Monique Van Damme schreef:

  Helaas was het hotel niet zo super. Het personeel was niet zo vriendelijk, maar het eten was wel goed en het was wel proper.

 18. José Smetryns schreef:

  Zijn nu al voor het derde jaar op rij mee geweest met de bus. Alles dik in orde. Zijn al aan het kijken voor een volgende reis met Verhoeven.

 19. Sandra Goeman schreef:

  Onze busreis was tot in de puntjes verzorgd. Zeer comfortabele bus. We werden opgehaald in onze eigen gemeente. Het hotel was ook perfect in orde. Voor herhaling vatbaar.

Deel je ervaringen met Verhoeven met anderen