VTB Reizen

www.vtb-reizen.be

9,7
30 beoordelingen

Met VTB Reizen, doorkruist u heel Europa en verder! Telkens krijgt u deskundige uitleg door de VTB-reisleiders. Zij bezorgen u de mooiste momenten en laten u proeven van de plaatselijke tradities en gewoonten.

U hebt de keuze uit verschillende samengestelde reisprogramma’s die u op eigen ritme kunt volgen. Om u een idee te geven van de fysieke moeilijkheidsgraad, staat dit telkens bij elke reis vermeld. Soms staan er wel eens wat actievere dingen op het programma dan bijvoorbeeld een museumbezoekje. Zo bent u altijd goed op de hoogte.

Alle hotels die door VTB Reizen worden geselecteerd, zijn van hoogstaande kwaliteit. Comfort en netheid zijn hierbij de sleutelwoorden. De aandacht gaat ook altijd naar de keuze van de maaltijden, omdat de keuken een belangrijk segment is van de plaatselijke cultuur.

Beleef de tijd van uw leven!

Beoordeling

VTB Reizen is door 30 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 9,7 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Op ontdekking in het koloniale Amerika met VTB Reizen

 • Rondreis van 13 dagen
 • Washington D.C., Philadelphia, New York
 • Nationaal Park Shenandoah
 • De Amish gemeenschap
 • 3 tot 4 sterrenaccommodatie
 • Vertrek vanuit Brussel
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

VTB Reizen aanbiedingen

Ervaringen met VTB Reizen

 1. Vera Lombaerts

  wij boekten een reis naar Australië bij Herbots reizen met vertrek op 01/02/2018. Deze reis werd geannuleerd door gebrek aan deelnemers. Ik had een reisbijstand- en annulatieverzekering en betaalde hier € 418. Toch moet ik zomaar € 200 laten vallen. Ik heb tevens een pechverzekering bij VAB waar ik ieder jaar € 177 betaal. Bedankt!!!.

 2. van steen luc

  Australie
  Prachtige reis echte aanrader en Andre was altijd zeer gedienstig.
  Het naar huis komen zou korter kunnen geregeld worden maar voor de rest top!!!!

 3. Mahy Gilbert

  Reis naar Nieuw-Zeeland gemaakt in oktober, ongelooflijk prachtig. Wat een fantastische groep. De reisleider was geweldig.

 4. Maveau Patrick

  De cruise Moskou – St Petersburg in 1998 werd onze eerste keuze bij vtb vab. Waarom deze reisorganisator weten we niet, gewoon omdat we met iemand mee moesten en omdat hun aanbod beantwoorde aan ons reisverlangen. Nadien deden we “ De schatten van Oost Turkije” een reis die ik iedereen zou aanraden en nog later de fantastische rondreis door Ethiopië. Enkele city trips naar Berlijn en Rome en dit jaar dichter bij (2015) werd het de “Cotswolds” In het Verenigd Koninkrijk. Eerlijk, we hebben nog wereldreizen gedaan, niet met vtb vab omdat onze reiskeuze niet in hun programma voor kwam maar waarvan we dit achteraf toch jammer vonden. Binnen enkele weken vertrekken we met vtb vab naar Oman…JOEPIE! En voor volgend jaar denken we aan (misschien) Armenië.

 5. Patrick Van Damme

  Voor de eerste keer op reis geweest met VTB, 5 dagen Rome. Was een superervaring, voorbeeldig begeleid. Prompt een nieuwe reis geboekt met VTB naar Piemonte !

 6. schockaert maria

  Onrdekkingsreis Rome gedaan in 5 dagen, super ervaring, veel gezien en een super gids

 7. Schoefs - Vanzwijgenhoven Jos

  We vonden onze reis van 13 mei 2015 naar Rome als zéér geslaagd. De gids kon onze verwachtingen omzetten in een liefdesrelatie met Rome. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Alleen onze voeten zijn minder positief. Dank u wel VTB.
  Jos & Martine

 8. Rosina

  Dit voorjaar voor de eerste keer met VTB. op reis geweest naar Cuba, was een echte positieve ervaring, kijk al uit om een volgende reis met hen te boeken. Ook alle lof voor begeleidster.

 9. Aspeslagh André

  Onze reis ging naar New York.Een woord over de organisatie …buitengewoon.
  Zeer goed hotel qua ligging en comfort.Zeer goede voorbereiding van de reisleider vooraf en begeleiding tijdens de reis.Zeer goede plaatselijke gids. Deze reis was elke euro waard.

 10. Lode en Marijke

  Java en Bali. Een prachtige reis, met een mooie combinatie van cultuur, natuur, mensen, markten … Hoewel zeker Java vermoeiend was – ja, steeds vroeg uit de veren en langere verplaatsingen – was het een ongelooflijke ervaring. Bali bracht ons in rustigere en andere sferen, maar eveneens geweldig. Het succes van dergelijke reis ligt bij een afgewogen programma, maar zeer zeker ook aan een vakkundige begeleiding. Met Staf Van der Biest hadden we meer dan de juiste man ! Van de voorreisvergadering tot de koffers uit de bus bij terugkomst: steeds gedienstig, oog voor de kleinste details, en perfecte aanpassingen in het programma onderweg. Met Staf greoide de groep dan ook uit tot één groep ! Aftellen naar een volgende dergelijke ervaring.

 11. rony leemans

  Net terug van 18 daagse reis door Indonesië. Prachtige eilanden Java en Bali doorgereisd. Eerste week was zwaar, maar de moeite waard om te verkennen. Mooie natuur en prachtige cultuur. Onze reisgids was de max ( Staf Verbiest uit Aalst). Goede kennis en een prachtig mens die steeds bereid was om iedereen met raad en daad bij te staan. Ga zeker nog met VTB op reis!

 12. nicole de greef

  Ben zopas terug van een prachtreis met VTB doorheen Ecuador en de Galapagoseilanden. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten en dit dankzij onze gids Johan Haentjens, die elk vrij moment opvulde met vele extra’s . BEDANKT.
  VTB heeft wat betreft Ecuador het meest complete programma ; 3 dagen Amazone, het hoogland met zijn vulkanen en een 5 daagse cruise op de eilanden.

 13. De Mayer Paul

  Na een ongelooflijke reis naar Indonesië met een zeer professionele gids gingen wij ditmaal naar Sri Lanka. Eens te meer was zowel de Belgische als de Sri Lankeese gids uitzonderlijk. Zowel op professioneel als humanitair vlak. VTB is voor verre reizen een aanrader. Alle hotels en restaurants zijn tip top ok.

 14. Eddy-Monique

  We hebben al enkele reizen gemaakt met vtb namelijk Portugal en Corsica wat ons schitterend is bevallen. Nu gaan we naar Noorwegen waarschijnlijk in juni kan U ons zeggen wie de reisleider (ster) zal zijn.

 15. Georges

  Tussen kerstmis en Nieuwjaar naar Israël geweest. Was voor de eerste keer dat we met VTB meegingen. Voorheen kenden we het niet, ook de reisleider Jean viel ons goed mee, had veel te vertellen op historisch vlak en de geschiedenis van ginder zelf. Ook zeer mooi weer gehad. Kortom zullen we nog eens meegaan met VTB in de toekomst.

 16. frans meynendonckx

  Onze reis naar Oost-Turkije in juni dit jaar was een aangename ervaring. We plannen nu een Volga-cruise met VTB. Kan iemand ons vertellen of dit echt wel een aanrader is ?

 17. Andre

  Wij zij juist terug van de VTB reis naar Oost Turkije. Niets dan lof over deze reis zeker een aanrader. Heel goede reisbegeleider van VTB en ter plaatse een prima Turkse gids waar van we achter over vielen vanwege de uitleg over de bezienswaardigheden en andere zaken die we onder weg tegen kwamen. Precies een wandelende wikepedia ongelooflijk. Heel goede accommodatie, prima bus en bestuurder. Gingen vroeger met Anders dan Anders op reis hebben er wel een 12 tal gedaan maar onder vonden toch dat het de laatste tijd niet meer zo was dan in het verleden daarom eens met VTB op reis en zullen in de toekomst dit nog wel doen. VTB krijgt precies opnieuw klasse zoals in het verleden. Staat reeds een volgende reis besteld namelijk naar Rusland ( cruise van moskou naar Sint petersburg ) indien iemand deze reis al gedaan heeft graag info hier over.

 18. Christel

  Ben zojuist terug van de Cuba reis met VTB. Daar we langer moesten blijven omdat het Europese luchtruim gesloten was door de vulkaanuitbarsting, zijn we zonder problemen gerepatrieerd geweest naar een 4-sterrenhotel all-in in Varadero na de rondreis! Dit was kosteloos voor de deelnemers. Wat een service! Na 4 dagen extra verblijf konden we huiswaarts keren. Volgende maal zeker terug VTB!

 19. Marc F

  Ik heb al redelijk wat groepsreizen met VTB gemaakt (Toscane,Calabrië,
  Sorrento, Turkije,Jordanie,Sri-Lanka,Java-Bali ,West-USA,Andalusië) en telkens heb ik kunnen rekenen op een ervaren,professionele reisbegeleider. De meeste van hen hun uiterste best om onze reizen zo interessant en aangenaam mogelijk te laten verlopen (ook ‘savonds nadat het officiële programma is afgewerkt). Het grote voordeel bij een VTB-reis is dat je op relatief korte tijd geweldig veel kan zien in de best mogelijke omstandigheden.

 20. Guy en Marilou Van den Eede

  Al onze groepsreizen doen we met VTB. En dit omwille van het perfecte programma, de relatief kleine groep medereizigers, nooit wordt het vooraf bepaalde aantal overschreden, en de correte prijs. Maar vooral de keuze van de reisleider/ster maakt het verschil met andere reisgroeperingen.Hun inzet en vooral hun kennis van het reisdoel, hun zorg en optreden voor alle medereizigers, ook in moeilijke omstandigheden zoals ziekte of onverwachte programmawijzigingen is te waarderen.De laatste reis met VTB was vorig jaar naar Toscanïe met als reisleider Romain Debbaut. Zijn kennis van het terrein is onovertroffen, de uitleg klaar en duidelijk, en geen moeite is hem te veel om bijkomstig iets te organiseren.

 21. Frieda

  Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst met VTB op reis gegaan. Het was een reis van drie weken naar Zuid-Afrika. Vrienden die ik op een vorige reis heb leren kennen, hadden al vaak met VTB gereisd en waren er zeer lovend over. In het reisbureau zei men mij, dat van alle groepsreizen in hun aanbod, de rondreis “uitbundige natuurpracht” van VTB het meest volledige programma bevat. En inderdaad, we hebben heel veel gezien. In totaal hebben we meer dan 4.000 kilometer afgelegd, en toch viel dat goed mee. De busreis en de hotels waren zeer comfortabel, en de reisbegeleiding was ronduit schitterend. Jean, onze Belgische reisleider, en Ina, die met ons meeging van bij onze aankomst in Johannesburg tot op het moment waarop we terug naar huis vlogen, waren zeer ervaren en vulden elkaar perfect aan.
  De sfeer in ons groepje was gezellig. Vorig weekend hebben we elkaar weergezien op de nareisvergadering en hebben we volop foto’s uitgewisseld, zodat we allemaal de reis nog regelmatig kunnen herbeleven. Het was mijn eerste reis met VTB, maar zeker niet de laatste. Een absolute aanrader!

 22. liliane olthof

  De reis Baltische Staten die ik kon meemaken in juli was een meevaller over heel de lijn. VTB heeft hier een prima programma in mekaar gestoken met goede hotels, goede reisweg, voldoende vrije tijd en een reisleider die alle lof verdient voor zijn inzet, persoonlijk initiatief en kennis van de drie landen. Mag ik U allen een goede raad geven? Aarzel dan niet om nog dit jaar voor deze reis te kiezen. Nog voor de “grote massa” deze drie boeiende landen overspoelt.

 23. Henry Spinoy

  Ik heb nu al 5 reizen meegemaakt met VTB: Rome, Creta, Toscane, Calabrië en Andalusie: wel ik kan zeggen wat betreft de reisgids VTB, in het bijzonder de heer Romain Debbaut, waarmee ik 2 reizen heb gedaan (Calabrië en Toscane) = zeer goed meegevallen. In een groep zijn er altijd mensen die nooit tevreden zijn of altijd kritiek hebben op het minste voorval. Maar beste Romain, jij bent heel goed als reisgids (ik heb zelfs van jou mogen gidsen toen er 1 lid van de groep was verloren gelopen – Liparische eilanden) + een uitstekende compagnon ‘s avonds. Met Romain verveel je je nooit.nConclusie: zeer goed en mijn volgende reis zal weer met VTB zijn.

 24. Frans Meise

  Ik reis reeds vanaf 1969 met VTB REIZEN zowel naar het Verre Oosten als naar het Midden-Oosten en Noord-Amerika.
  Al deze reizen verliepen zeer vlot en de reisleider die mee was van Brussel tot Brussel, vertaalde naar het Nederlands wat de plaatselijke gidsen van ieder land vertelden… Op mijn laatste reis met VTB REIZEN naar Taiwan werd een medereiziger zeer zwaar ziek en moest naar een plaatselijke kliniek gebracht worden. De ROC-reisleider en de plaatselijke gids deden al wat mogellijk was om de zieke te begeleiden en te helpen. Dagelijks namen zij contact met de kliniek en de zieke om te horen hoe de zieke evolueerde…De VAB-reisbijstandsverzekering deden hetzelfde vanuit Zwijndrecht en hielden de ROC-reisleider op de hoogte…Na 5 dagen mocht de man het hospitaal verlaten en werd er voor hem door de plaatselijke agent gezorgd en kom hij nog een groot deel van de reis meemaken met een plaatselijke gids en chauffeur!. Op zo’n momenten ben je blij dat je in een groepsreis van VTB REIZEN ingeschreven bent!

 25. Daen

  Zelf heb ik positieve ervaringen met de groepsreizen van VTB. Ik raad deze organisatie dan ook aan aan vrienden en familie die graag de lokale cultuur opsnuiven, maar toch wel enig comfort op prijs stellen. Vorig jaar maakten enkele familieleden in de maand mei met VTB de groepsreis naar Sicilië mee. De reacties nadien waren super. Leuke groep en de reisleider was niet enkel topklasse wat kennis van de bestemming betreft, maar ook in omgang met de groep. Deze reisleider toonde tevens zijn organisatietalent én menselijke warmte toen mijn moeder even diende opgenomen te worden in het ziekenhuis. Voor de groepsreizen van VTB zijn zij en ik alvast te vinden!

 26. Corinne

  Ik heb een zeer goede ervaring met VTB-Reizen in Zuid-Afrika, Vietnam, Thailand.
  Ervaren reisleiding, prima accommodatie, zeer gevarieerd en boeiend programma, degelijke gidsen ter plaatse. Niet goedkoop maar een correcte verhouding kwaliteit-prijs.
  Mijn volgende ‘wereld’reis wordt weer een VTB-reis!

 27. GDebecker

  Ga nu al 40 jaar op reis met de groepsreizen van VTB…wat een schitterend aanbod !
  Mijn laatste drie tochten waren Rusland,India en Sri-Lanka : perfekte organisatie,uitstekende kwaliteit,schitterend gezelschap…

 28. Bogaert M

  VTB-Reizen blijft goede programma’s aanbieden. Ik was in november in Japan en heb het land in al zijn aspecten leren kennen. Goed programma, zeer goede hotels, kennis gemaakt met de japanse keuken in veel verschillende gerechten. Reisleider uit de duizend, prima plaatselijke gids. Een reis om nog eens te doen : beleven en genieten van het eerste tot het laatste moment.

 29. Annette

  Ik ben net terug van een rondreis in Noorwegen. Ik wil langs deze weg onze reisleidster Els Talloen bedanken voor de professionele reisbegeleiding. Alles werd prima door haar geregeld, ook de hotels waren schitterend. Proficiat ! Zeker aan te raden voor wie Noorwegen wil ontdekken !

 30. Nicole De Greef

  Niets dan lof over de VTB – Wereldreizen. Ben een zeer trouwe VTB reiziger , bezocht reeds Amerika, Vietnam ,Peru, Java-Bali en vertrek
  volgend jaar naar Equador en de Galapagos eilanden. De gidsen die ik had, Luc Lavrijsen en Johan Haentjens waren op en top
  proffesioneel. Het programma werd altijd uitgevoerd en de gidsen vulden de vrije momenten op met zelf gekozen activiteiten waaraan
  je vrijblijvend kon deelnemen. Belangrijk bij VTB is ook dat in de prijs ALLES is inbegrepen zoals de fooien, annulatieverzekering, visum
  De hotels waren steeds OK zoals in de brochure beschreven en een bijkomend pluspunt is dat de groepen nooit groter zijn dan 20
  personen . VTB is TOP.

Deel je ervaringen met VTB Reizen met anderen