10
29 beoordelingen

Met VTB Reizen, doorkruist u heel Europa en verder! Telkens krijgt u deskundige uitleg door de VTB-reisleiders. Zij bezorgen u de mooiste momenten en laten u proeven van de plaatselijke tradities en gewoonten.

U hebt de keuze uit verschillende samengestelde reisprogramma’s die u op eigen ritme kunt volgen. Om u een idee te geven van de fysieke moeilijkheidsgraad, staat dit telkens bij elke reis vermeld. Soms staan er wel eens wat actievere dingen op het programma dan bijvoorbeeld een museumbezoekje. Zo bent u altijd goed op de hoogte.

Alle hotels die door VTB Reizen worden geselecteerd, zijn van hoogstaande kwaliteit. Comfort en netheid zijn hierbij de sleutelwoorden. De aandacht gaat ook altijd naar de keuze van de maaltijden, omdat de keuken een belangrijk segment is van de plaatselijke cultuur.

Beleef de tijd van uw leven!

Beoordeling

VTB Reizen is door 29 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 10 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Op ontdekking in het koloniale Amerika met VTB Reizen

 • Rondreis van 13 dagen
 • Washington D.C., Philadelphia, New York
 • Nationaal Park Shenandoah
 • De Amish gemeenschap
 • 3 tot 4 sterrenaccommodatie
 • Vertrek vanuit Brussel
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

VTB Reizen aanbiedingen

Ervaringen met VTB Reizen

 1. van steen luc

  Australie
  Prachtige reis echte aanrader en Andre was altijd zeer gedienstig.
  Het naar huis komen zou korter kunnen geregeld worden maar voor de rest top!!!!

 2. Mahy Gilbert

  Reis naar Nieuw-Zeeland gemaakt in oktober, ongelooflijk prachtig. Wat een fantastische groep. De reisleider was geweldig.

 3. Maveau Patrick

  De cruise Moskou – St Petersburg in 1998 werd onze eerste keuze bij vtb vab. Waarom deze reisorganisator weten we niet, gewoon omdat we met iemand mee moesten en omdat hun aanbod beantwoorde aan ons reisverlangen. Nadien deden we “ De schatten van Oost Turkije” een reis die ik iedereen zou aanraden en nog later de fantastische rondreis door Ethiopië. Enkele city trips naar Berlijn en Rome en dit jaar dichter bij (2015) werd het de “Cotswolds” In het Verenigd Koninkrijk. Eerlijk, we hebben nog wereldreizen gedaan, niet met vtb vab omdat onze reiskeuze niet in hun programma voor kwam maar waarvan we dit achteraf toch jammer vonden. Binnen enkele weken vertrekken we met vtb vab naar Oman…JOEPIE! En voor volgend jaar denken we aan (misschien) Armenië.

 4. Patrick Van Damme

  Voor de eerste keer op reis geweest met VTB, 5 dagen Rome. Was een superervaring, voorbeeldig begeleid. Prompt een nieuwe reis geboekt met VTB naar Piemonte !

 5. schockaert maria

  Onrdekkingsreis Rome gedaan in 5 dagen, super ervaring, veel gezien en een super gids

 6. Schoefs - Vanzwijgenhoven Jos

  We vonden onze reis van 13 mei 2015 naar Rome als zéér geslaagd. De gids kon onze verwachtingen omzetten in een liefdesrelatie met Rome. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Alleen onze voeten zijn minder positief. Dank u wel VTB.
  Jos & Martine

 7. Rosina

  Dit voorjaar voor de eerste keer met VTB. op reis geweest naar Cuba, was een echte positieve ervaring, kijk al uit om een volgende reis met hen te boeken. Ook alle lof voor begeleidster.

 8. Aspeslagh André

  Onze reis ging naar New York.Een woord over de organisatie …buitengewoon.
  Zeer goed hotel qua ligging en comfort.Zeer goede voorbereiding van de reisleider vooraf en begeleiding tijdens de reis.Zeer goede plaatselijke gids. Deze reis was elke euro waard.

 9. Lode en Marijke

  Java en Bali. Een prachtige reis, met een mooie combinatie van cultuur, natuur, mensen, markten … Hoewel zeker Java vermoeiend was – ja, steeds vroeg uit de veren en langere verplaatsingen – was het een ongelooflijke ervaring. Bali bracht ons in rustigere en andere sferen, maar eveneens geweldig. Het succes van dergelijke reis ligt bij een afgewogen programma, maar zeer zeker ook aan een vakkundige begeleiding. Met Staf Van der Biest hadden we meer dan de juiste man ! Van de voorreisvergadering tot de koffers uit de bus bij terugkomst: steeds gedienstig, oog voor de kleinste details, en perfecte aanpassingen in het programma onderweg. Met Staf greoide de groep dan ook uit tot één groep ! Aftellen naar een volgende dergelijke ervaring.

Deel je ervaringen met VTB Reizen met anderen