Canarische eilanden of Iberisch schiereiland? Kan jij kiezen?

De Canarische eilanden zijn idylische eilanden waar het elke dag van het jaar zomer is. Klinkende namen als Gran Canaria, Tenerife, Madeira en La Palma staan garant voor een prachtige vakantie waar je nog jaren over na kunt praten. Hetzelfde kan gezegd worden van het Iberische schiereiland. Echte parels als Cadiz, Malaga, Lissabon en Gibraltar zijn quasi stuk voor stuk al een aparte vakantie waard. Klinkt dat allemaal als iets dat helemaal jouw ding is? Twijfel dan niet en scheep in met Cunard voor een schitterende cruise langs de Canarische eilanden of het Iberisch schiereiland.

© commons.wikimedia.org

Waarom kiezen voor een cruise?

Op cruise gaan: het is iets waar heel wat mensen van dromen. Je hoeft ook niet echt ver te zoeken om te begrijpen hoe dat exact komt. Een cruise draait de rollen eigenlijk volledig om en maakt van het meest vervelende aan reizen, de verplaatsing, het leukste. Je bent constant omgeven door luxe en kunt bovendien veel meer plaatsen op veel kortere tijd bezoeken dan je ooit alleen zou kunnen bolwerken. Bovendien doe je dat dan nog eens in een unieke sfeer! Wat mag je dan ook verwachten aan boord van zo’n gigantisch schip? Talloze animatieprogramma’s, heerlijk eten, een zalige sfeer en alle luxe die je je maar in kunt denken. Combineer dat met de routes die Cunard aanbiedt langs de Canarische eilanden en het Iberisch schiereiland en je hebt het ideale recept voor een droomvakantie.


Beleef zelf het sprookje aan boord van de elegante cruiseschepen.
Promo
Ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld. Bekijk het aanbod.
Promo
Cruise in de bekende stijlvolle Britse traditie. Kies voor tijdloze klasse!
Promo

Welke route kies jij?

Van oktober tot december zijn er diverse cruises van 10 tot 12 nachten om uit te kiezen die de belangrijkste bezienswaardigheden in beide streken aandoen. De geknipte manier om na te zomeren onder de hete Spaanse zon dus! Kies je voor de Canarische eilanden? Dan is het altijd inschepen geblazen in Southampton waar achtereenvolgens Madeira, het bekende bloemeneiland, en La Palma op het programma staan. Afhankelijk van de exacte cruise vervolg je jouw weg naar Tenerife of Lanzarote om ook nog Gran Canaria en Lissabon aan te doen. Vertrek op 25 oktober, 16 november of 11 december? Wat jou het beste past!

© Pixabay.com

Heb je jouw hart toch eerder verloren aan het Iberisch schiereiland en niet zozeer aan de Canarische Eilanden? Dan vertrek je voor 10 nachten vanuit Southampton op 6 november of 28 november. Er wordt koers gezet naar La Coruña, Cadiz, Malaga, Gibraltar en Lissabon voor er terug wordt gevaren naar Southampton. Klinkt dat niet als een reis waar je nog jaren genot van kunt hebben?


Beleef zelf het sprookje aan boord van de elegante cruiseschepen.
Promo
Ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld. Bekijk het aanbod.
Promo
Cruise in de bekende stijlvolle Britse traditie. Kies voor tijdloze klasse!
Promo

De prijs

Nog veel te veel mensen zijn onder de impressie dat reizen per cruise per definitie heel veel geld moet kosten. Met Cunard en deze zalige nazomerreizen is niets echter minder waar. Afhankelijk van of het een binnenhut, buitenhut of balkonhut is betaal je immers niet meer dan rond de 800 euro per persoon. Prijzen die je voor een gewone reis zonder nadenken op tafel legt. Een prijs die voor een unieke ervaring als een cruise meer dan schappelijk is.