Maak van Afrika je volgende reisbestemming

Ben je op zoek naar een reisbestemming waar je kan genieten van een aangenaam warm klimaat, een totaal andere cultuur kan ervaren en de mogelijkheid hebt tot het spotten van heel wat wildlife? Dat klinkt alsof Afrika je volgende reisbestemming wordt. TravelBird biedt heel wat reizen in Afrika aan die je ongetwijfeld een unieke reiservaring zullen bezorgen.

© TravelBird.be

Op roadtrip door het diverse Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is wellicht een van de meest bezochte landen op het Afrikaanse continent, en het is niet moeilijk te zoeken waarom. Het meest zuidelijke land van Afrika is een van de meest diverse die je zal aantreffen. Of je nu houdt van wereldsteden zoals Kaapstad, een strandvakantie in Durban of een safari in het Krugerpark, in Zuid-Afrika zal je je nooit vervelen. Je kan het land het best verkennen met een huurwagen om zo het maximale uit je vakantie te halen.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Ontdek de koningssteden van Marokko

Gelegen in het noorden van het continent tref je Marokko aan. Door zijn nabije ligging bij het Europese continent, zal je er heel wat Europese invloeden aantreffen. Toch kan een vakantie doorbrengen in Marokko je een volledig nieuwe ervaring bieden. Travelbird biedt reizen aan waarbij je koningssteden zoals Fez of Marrakech bezoekt, maar kan je evenzeer rondreizen doorheen het land aanbieden. Wil je de cultuur echt ervaren, dan mag je zeker geen kamelensafari missen.

© TravelBird.be

Avontuurlijk Namibië

De avonturiers onder jullie zullen wellicht Namibië al hoog op het verlanglijstje hebben staan. Met hoogtepunten als de rode zandduinen van Sossusvlei, de bruisende hoofdstad Windhoek en het Etosha National Park is Namibië een van de meest aantrekkelijke landen in Afrika. Het Afrikaanse ritme zal snel het tempo van je reis bepalen zodat je rustig kunt genieten van wat het land te bieden heeft. Daarnaast kun je met een eigen wagen de savanne verkennen en wilde dieren spotten in hun natuurlijke omgeving.

© TravelBird.be

Op safari in Kenia

Kenia is de ideale bestemming als je avontuur en strandvakantie met elkaar wil combineren. Wie aan Kenia denkt, denkt aan een safari in de Afrikaanse savanne. Wie wil geen leeuw zien met de machtige Kilimanjaro in de achtergrond? Of een gazelle die ontsnapt aan de klauwen van een jachtluipaard? Hier heb je de mogelijkheid om de Big Five te spotten. En dat allemaal in één vakantie.

© TravelBird.be

De unieke fauna en flora van Madagaskar

Een indrukwekkende natuur en tal van unieke diersoorten. Meer dan reden genoeg om Madagaskar op je lijst van te bezichtigen landen te zetten. Het eiland ten oosten van het Afrikaanse continent is een must voor iedere natuurliefhebber. Als je de film Madagaskar al erg de moeite vond, wacht dan tot je deze bestemming hebt ervaren.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Genieten op Mauritius

Het eiland Mauritius is een droombestemming voor een all-in strandvakantie. Parelwitte stranden waar de palmbomen wuiven en een hemelsblauwe zee zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie waar je ongetwijfeld van gaat genieten.

© TravelBird.be