Maak een bijzondere cruise door Nederland met Amsterdam, Arnhem en Texel op het programma

Nederland is een prachtig land. Bij onze Noorderburen valt namelijk heel erg veel te zien. In de verschillende steden die er zijn is voor de liefhebbers van cultuur en historie namelijk heel veel te vinden. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten op het gebied van entertainment en ontspanning. Overigens is er in Nederland ook prachtige natuurpartijen te vinden. Een groot gedeelte van die natuurpracht bestaat uit water. Maar heb je Nederland ook wel eens van die kant bekeken? Normaal gesproken bekijk je het water vanaf de kant, maar dankzij All Ways Cruises heb je nu de mogelijkheid om alles juist vanaf het water te bekijken! Een unieke mogelijkheid waarbij je ook nog eens de keuze hebt uit twee verschillende cruises.

© All-ways.be

Bijzondere flora en fauna
Nederland is een mooi en bijzonder land en er is geen betere manier om dit land van binnenuit te verkennen dan via de vele verschillende kanalen en rivieren. Maak kennis met de overweldigende flora en fauna rondom het water en bezoek daarnaast verschillende steden. In die steden is de natuur wel wat minder, maar dat wordt ruimschoots vergoed door de vele culturele bezienswaardigheden. Dat allemaal bij elkaar maakt het een zeer complete en diverse reis.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Keuze uit twee cruises
All Ways Cruises organiseert twee verschillende cruises in Nederland. Beiden vinden trouwens in de lente plaats omdat het land dan verreweg het mooiste is. Je kunt allereerst kiezen voor een cruise van 5 dagen die van Arnhem tot Amsterdam gaat. Als afsluiter breng je een bezoek aan misschien wel het allermooiste bloemenpark ter wereld: Keukenhof. De andere cruise duurt iets langer, in totaal zeven dagen. Deze wordt geleid door Walter Roggeman die je alles vertelt over de meest bijzondere natuurplaatsen in het land. Zo vaart de cruise langs het IJsselmeer en de Waddenzee en bezoek je het bijzondere eiland Texel. Tijdens deze cruise bezoek je veel minder steden en staat de natuur centraal.

© All-ways.be

Voorzieningen en kajuiten
Natuurlijk is het belangrijk dat je op het schip comfortabel en luxe verblijft. Er zijn talloze voorzieningen en je wordt volledig verzorgd volgens volpension. Bij de maaltijden is drank inbegrepen en koffie en thee kun je uiteraard de hele dag gratis drinken. Natuurlijk word je aan het begin van de excursie met een luxe autocar opgehaald in België en vervolgens naar het schip gebracht. Ook op de terugweg word je op die wijze vervoerd. Er zijn verschillende leuke avonden die worden georganiseerd aan boord. Denk daarbij aan een speciale kapiteinsavond met live muziek en Nederlandse muzikanten die komen optreden. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich volledig op zijn gemak voelt, heeft All Ways Cruises voor begeleiding gezorgd die zowel Frans als Nederlands spreekt. Je hebt overigens de keuze uit verschillende kajuiten zodat je zelf bepaalt waar je verblijft gedurende de reis. Er zijn in totaal vier verschillende kajuiten voor zowel één als twee personen. Je hebt daarnaast de keuze om een kajuit aan het hoofddek of het achterdek te huren.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo