Een cruise is vandaag de dag voor iedereen geschikt

Het idee dat een cruise alleen geschikt is voor oudere mensen is intussen volledig achterhaald. De verschillende formules zijn vandaag de dag namelijk zo divers en uitgebreid dat er voor iedereen wel een leuke cruise te vinden is.

© Maretours.be

Sceptisch
Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch toen ik mijn cruise in Italië boekte inclusief vlucht naar Milaan. Alles verliep echter vlot en was goed geregeld. Zodra we op het vliegtuig landden werden we opgevangen door een reisleider die direct handige informatie gaf en vertelde dat vanaf nu alles voor ons geregeld zou worden. Mare Tours bleek de juiste keuze te zijn en voor het wisten, zaten we al aan boord te genieten van een heerlijk welkomstdiner.


Cruises, rondreizen, vlieg- en autovakanties, citytrips en dichtbijvakanties
Promo
Geef je vakantie dat ietsje meer! Bekijk het aanbod van Mare Tours!
Promo
Topbestemmingen, superhotels, perfecte service, sublieme reisformules
Promo

Kajuit
Ook onze kajuit beviel uitstekend. Je hebt de keuze uit veel verschillende kajuiten. Terwijl wij aan het welkomstdiner zaten, zorgde het personeel er voor dat onze koffers naar de kajuit werden gebracht. Omdat we niets aan het toeval over wilden laten, kozen we voor een luxe kajuit met balkon. Onze kamer was van alle gemakken en comfort voorzien zoals een heerlijk ruim bed, prachtig balkon en een comfortabele badkamer. Niets was fijner dan ‘s morgens wakker worden, het balkon op te stappen en de zeewind in je gezicht te voelen terwijl je een prachtig uitzicht hebt over het water.

© commons.wikimedia.org

Excursies
Ook de cruise zelf was fantastisch en erg goed geregeld door Mare Tours. In een week tijd bezochten we maar liefst zeven verschillende hotspots en steden waaronder Rome, Palma Mallorca, Marseille én Valencia. In een notendop leer je al deze steden kennen. Het is vooral fijn dat je zelf kunt kiezen op welke manier je dat doet. Je kunt bijvoorbeeld met de excursies van de rederij meegaan. Deze zijn uitstekend georganiseerd maar er hangt wel een prijskaartje aan. Je kunt ook andere excursies boeken bij Mare Tours die een stuk goedkoper zijn. Dit moet je echter wel vooraf doen en niet last-minute op het schip. Tot slot hadden we ook nog de mogelijkheden om de plaatsen op eigen initiatief te bezoeken. Je wordt met transferbussen van het schip naar het centrum gebracht waar je zelf bepaalt wat je gaat doen!


Cruises, rondreizen, vlieg- en autovakanties, citytrips en dichtbijvakanties
Promo
Geef je vakantie dat ietsje meer! Bekijk het aanbod van Mare Tours!
Promo
Topbestemmingen, superhotels, perfecte service, sublieme reisformules
Promo

Genoeg te doen
Op het schip zelf hoef je jezelf gelukkig ook niet te vervelen. Ontspan heerlijk aan het zwembad of drink gezellig een drankje in één van de vele bars. Bovendien worden er overdag talloze activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Natuurlijk is het diner ook altijd goed verzorgd. In de meeste gevallen zijn deze diners aan een bepaald thema verbonden dat dan weer past bij de huidige bestemming van het schip. In een week tijd aten we dus zowel Frans, Spaans als Italiaans. ‘s Avonds geniet je van het heerlijke uitgaansleven op de boot. Live muziek, cocktails en hapjes in overvloed! Wij kozen er ook meerdere avonden voor om ons geluk te beproeven in het casino dat aan boord te vinden is. Je kunt natuurlijk zomaar je vakantie terug winnen!