Cruise door het Midden-Oosten

Cruises kun je vandaag de dag naar tal van bijzondere bestemmingen maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een mooie cruise te maken over rivieren of juist verre tropische oorden te bezoeken. Bij All Ways Cruises heb je zo ontzettend veel keuze, dat er altijd wel een leuke en bijzondere cruise voor je tussen zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijzondere 9-daagse cruise naar Dubai, Muscat en Abu Dhabi?

Dubai
© Wikipedia.org

Praktische informatie
Deze cruise duurt in totaal 9 dagen en laat je de meest bijzondere plekjes van de regio zien. Een cruise door het Midden-Oosten is een zeer bijzondere ervaring. Overigens ga je ook in de regio zelf aan boord. Vanaf Brussel vlieg je richting Dubai, waar je eerst enkele bijzondere bezienswaardigheden gaat bezoeken in zowel het oude als het nieuwe Dubai. Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere koninklijke paleizen en natuurlijk het bijzondere Palm Jumeirah dat ook wel eens wordt betiteld als het achtste wereldwonder. Daarna gaat het richting het luxe cruiseschip van All Ways Cruises waarna er koers wordt gezet richting Muscat, waar ook ontzettend veel te zien is. Vooral de Grote Moskee zal veel indruk maken. Vervolgens worden er ander bijzondere plaatsen als Khasab en Abu Dhabi aangedaan. De cruise is een perfecte mix van natuur, cultuur en natuurlijk genieten van de comfort op het schip zelf. Uiteindelijk kom je weer terug in Dubai waar er een vlucht naar Brussel staat gepland.


Geniet van de weelderige Duitse Rijn: 5 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de valleien van de douden Douro met als hoogtepunt: Porto. Cruise in aangenaam gezelschap!
Promo
Ervaar de kunstzinnige schoonheid langs de Elbe op deze Nederlandstalige cruise incl. excursies.
Promo

Inclusieve prijzen
Ben je van plan om met deze bijzondere cruise van All Ways Cruises door het Midden-Oosten mee te gaan? Je betaalt één vaste prijs en daar is ontzettend veel bij inbegrepen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een retourticket richting Dubai en het vervoer gedurende je vakantie. Verder is de hele cruise op basis van volpension. Dat betekent dat je drie keer per dag uitgebreid eten krijgt. Daarnaast is er iedere middag koffie met gebak. Er zijn zelfs speciale maaltijden beschikbaar voor mensen die vegetarisch eten of vanwege een andere reden een speciaal dieet moeten volgen. Ook verschillende excursies zijn bij de prijs inbegrepen, net als diverse dranken aan boord. Bovendien is er ook volop vermaak en entertainment aan boord te vinden. Ook dit is reeds bij de prijs inbegrepen. Tot slot kun je natuurlijk ook gratis en onbeperkt gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord zoals de zwembaden, sauna, Hydro massage, fitnesscentrum en bibliotheek.

Khasab Oman
© Flickr.com

Verblijf
Wanneer je met deze cruise mee gaat, kun je kiezen uit verschillende kajuiten om in te verblijven. Er wordt allereerst onderscheid gemaakt tussen binnen kajuiten en buitenkajuiten. Die laatste zijn meestal iets duurder omdat je in dat geval een raam hebt of zelfs een balkon waarbij je over zee kunt kijken. Daarnaast zijn er ook verschillende luxe niveaus. Je kunt daarbij kiezen uit Classic en Premium. De laatste is iets luxer dan de eerste. Het is bij deze cruise overigens ook mogelijk om met drie of zelfs vier personen in een kajuit te verblijven. Dan dient er echter wel een meerprijs te worden betaald.