Magisch Madeira

Het Portugese eiland Madeira is al enkele jaren één van de leukste verborgen parels van Europa. Bekend omwille van zijn weelderige bloemenpracht en indrukwekkende natuur lijkt het hier wel het paradijs op aarde. Madeira is dan ook een steeds populairder wordende bestemming voor natuurliefhebbers. Daarnaast kan je hier echter ook terecht voor een dagje luilekker strand of voor de vriendelijke lokale bevolking.

Hotel Solar do Bom Jesus

Met TravelBird kan je voor een prijsje een magische vakantie naar het bloemeneiland boeken in Hotel Solar do Bom Jesus. Naast een verblijf in dit indrukwekkende viersterrenhotel geniet je van een halfpension en de totaalprijs is inclusief de heen-en terugvlucht van Zaventem naar Funchal. Wat mag je ter plekke verwachten van het hotel? Een locatie in een pand met een geschiedenis die terug gaat tot de 18de eeuw, een eigen restaurant dat lokale specialiteiten en klassiekers uit de wereldkeuken serveert en natuurlijk een leuk zwembad om aan te relaxen.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Te bekijken in Madeira

Ben je op vakantie in Madeira, dan mag je deze bijzondere plekken niet missen. Een kort overzicht van wat je zoal kunt bezoeken, bewonderen en beleven:

Funchal

Het charmante Funchal is de grootste stad op het eiland en telt botanische tuinen, diverse parken en een heuse kabelbaan. Dit is een stad die eerst en vooral in de smaak zal vallen bij natuurliefhebbers. Heerlijk tot rust komen in één van de vele parken of exotische vogels gaan spotten in de Madeira Botanical Gardens: daar is Funchal het geknipte adresje voor.

Rabacal

Rabacal is een plek die je als wandelaar niet kunt missen. Deze populaire pleisterplaats telt 25 waterbronnen en met de Risco waterval de ideale gelegenheid voor een toffe foto. Let wel goed op voor je je aan de hele onderneming waagt: het is een vrij pittige wandeling met indrukwekkende uitzichten over ravijnen en met behoorlijk steile afdalingen.

Porto Santo

Voor een dagje relaxen aan het strand is de beste plek eigenlijk Porto Santo. Dit eiland staat ook wel bekend als het ‘gouden eiland’ en kent kilometers lange zandstranden. Een aangenaam contrast met het weeldigere groen van Madeira zelf en uitgerust met allerhande sportfaciliteiten. Niet te missen dus!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

São Vicente

Madeira is een charmant eiland en dat betekent natuurlijk dat ook de zee nooit veraf is. Het azuurblauwe water lokt bosjes toeristen en betekent ook dat het een echte hotspot is om te gaan duiken. De leukste plek om onder te duiken of de surfplank boven te halen is São Vicente. Hier kan je ook een rustgevende boottocht ondernemen en wie weet zelfs dolfijnen spotten.

Ponta de São Lourenço

Ponta de São Lourenço is het punt om te gaan genieten van de rauwe natuur van Madeira en een wonderbaarlijk uitzicht over de Atlantische Oceaan te krijgen. De vulkanische rotsformaties herbergen tal van zeldzame planten en bieden heel wat opties voor leuke vakantiekiekjes.

Overtuigd van Madeira? Met TravelBird sta je in geen tijd zelf op het bloemeneiland en logeer je voor 7, 10 of 14 dagen in het indrukwekkende hotel Solar do Bom Jesus. Hoog tijd om te beginnen pakken dus!