Prachtige cruise langs Verenigd Koninkrijk en Ierland

Waar vroeger vooral oudere mensen een cruise maakten, is dit type vakantie de laatste jaren gigantisch in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien je op deze manier een behoorlijk groot gebied goed kan bekijken en precies de hoogtepunten kunt ervaren. Er zijn dan ook tal van verschillende cruises waar je vanuit België mee op vakantie kunt. All Ways Cruises organiseert bijvoorbeeld een prachtige exclusieve cruise rond het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Guernsey
© commons.wikimedia.org

Je stapt aan boord van de luxe en comfortabele MS Berlin en vervolgen word je meegenomen op een droomreis door de prachtige landschappen van het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Deze bijzondere cruise heeft uiteraard tal van hoogtepunten. Zo bezoek je het wereldberoemde Connemara-meer bij Galway en voert de route ook langs het bijzondere bloemenstadje Sint Peter Port. Verder mag Dublin als hoofdstad van Ierland natuurlijk niet ontbreken. In het Verenigd Koninkrijk worden ook meerdere hotspots bezocht waaronder Portsmouth en Londen.


Geniet van de weelderige Duitse Rijn: 5 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de valleien van de douden Douro met als hoogtepunt: Porto. Cruise in aangenaam gezelschap!
Promo
Ervaar de kunstzinnige schoonheid langs de Elbe op deze Nederlandstalige cruise incl. excursies.
Promo

Praktische informatie
Deze cruise van All Ways Cruises duurt in totaal 13 dagen. Het cruiseschip vertrekt vanaf Zeebrugge richting Ierland, waar er vervolgens bijna elke dag bijzondere plaatsen worden aangedaan. Tussendoor breng je ook één dag op zee door. Gelukkig is er aan boord meer dan genoeg te beleven. Na Ierland worden er ook verschillende steden, voordat er weer koers wordt gezet naar Zeebrugge. Overigens rijden er zowel op de heenweg als de terugweg luxe bussen van grote Belgische en Nederlandse steden richting Zeebrugge en terug.

Wales
© commons.wikimedia.org

Veel inbegrepen
Je betaalt een vaste prijs voor deze reis van All Ways Cruises. Daar is ontzettend veel bij inbegrepen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de reis inclusief het vervoer van en naar het schip. Bovendien betaal je voor volpension. Dat betekent dat je drie keer per dag een maaltijd krijgt en daarnaast ook nog eens uitgebreid koffie in de middag een snack wat later op de avond. Tijdens de lunch en het diner wordt er gratis water en wijn geschonken. Ook is er volop entertainment inbegrepen bij de prijs. Denk bijvoorbeeld aan sprekers maar ook zangers en andere vormen van animatie. Verder kun je uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten aan boord zoals de gym, de sauna en het zwembad. Eventuele dranken tussendoor en excursies moeten los worden afgerekend.


Geniet van de weelderige Duitse Rijn: 5 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de valleien van de douden Douro met als hoogtepunt: Porto. Cruise in aangenaam gezelschap!
Promo
Ervaar de kunstzinnige schoonheid langs de Elbe op deze Nederlandstalige cruise incl. excursies.
Promo

Kajuiten
Wanneer je met deze cruise meegaat, kun je kiezen uit verschillende kamers. Het verschil tussen die diverse kamers zit hem voornamelijk in het luxe niveau en de plaats van de kajuit. Je kunt allereerst namelijk kiezen tussen een binnenkajuit en een buitenkajuit. In het laatste geval ligt je kamer aan de buitenkant van het schip waardoor je een raam of wellicht zelfs een balkon hebt. Bij een binnenkajuit is dat niet het geval. Daarnaast kun je bij beide type kajuiten ook nog eens kiezen uit verschillende luxe niveaus: Standaard, Comfort, Superieur en Premium. Wanneer je echt heel erg op luxe en ruimte gesteld bent, kun je ook nog voor een suite kiezen. Er is een Junior Suite én een Grande Suite beschikbaar. Keuze genoeg dus uit de vele verschillende kamers. Uiteraard zijn de prijzen ook verschillend. De kajuiten zijn over het algemeen bedoeld voor twee personen. Er zijn echter ook single kajuiten beschikbaar en in sommige gevallen is het mogelijk om met drie personen in een kajuit te verblijven.