Cruise langs de prachtige Adriatische kustlijn

Wilt u heerlijk genieten van het leven op en langs de Mediterranee, dan is deze all inclusive cruise langs de kust van Kroatië bijzonder aan te bevelen. Aan boord van de Belle de l’Adriatique is het alsof zich op uw privéjacht bevindt. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op een persoonlijke behandeling en nette service. Een bijkomend voordeel is dat dit fraaie schip kan aanmeren op de meest idyllische plekjes die onbereikbaar zijn voor grotere cruiseschepen. De reis wordt verzorgd door All Ways Cruises, een zeer gerenommeerde en ervaren cruiseorganisatie. Stap dus aan boord en geniet 8 dagen lang van een comfortabele en volledig verzorgde cruise die begint en eindigt in het schitterende Dubrovnik.

Dubrovnik Kroatië
© All Ways Cruises

De route van deze cruise

De eerste dag staat volledig in het teken van uw aankomst in het imposante Dubrovnik, dat wordt gezien als één van de meest prachtige steden in de wijde regio. De bijnaam van deze stad is de ‘Parel van de Adriatische Zee’ en op de tweede reisdag zult u direct begrijpen waarom. U bezoekt de stad en maakt kennis met zowel haar rijke historie als haar hedendaagse hotspots. Uiteraard krijgt u hierbij voldoende gelegenheid om op eigen houtje door de stad te trekken. De dag wordt afgesloten met een gezellige dansavond. Vroeg in de ochtend van de derde dag arriveert u op het eiland Mljet, dat grotendeels een Nationaal Park is. In de middag wordt koers gezet naar Korcula. Hier kunt u kiezen voor zowel actieve als culturele uitstapjes. Op dag vier is het tijd voor een bezoek aan de oude stad van Sibenik en de imposante watervallen in Krka. Dag vijf laat u wederom kennismaken met een aantal prachtige plekjes langs de Adriatische kustregio. Trogir kent een wirwar aan minuscule steegjes en straatjes en is gelegen op een eiland. Vervolgens staat een bezoek aan Split op de planning, de op één na grootste stad van Kroatië. Hier kunt u onder meer het paleis van Diocletianus bezichtigen. Op dag zes kunt u kiezen voor een wandeling of een stadsbezoek te Hvar in de ochtend en gaat u ’s middags aan wal op het eiland Vis. Hier kunt u heerlijk fietsen in de ongerepte natuur. Heel even verlaat u Kroatië en bezoekt u op dag zeven de havenstad Kotor in Montenegro. Hier kunt u deelnemen aan een excursie naar het Maritiem Museum en de Kathedraal van Trifon. In de middag wordt er teruggevaren naar Dubrovnik, waar u in de avond arriveert. Op dag acht kunt u nog even genieten in de stad, om vervolgens weer naar huis terug te keren.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Diverse overnachtingsmogelijkheden

Voor de overnachtingen aan boord van de Belle de l’Adriatique zijn er verschillende opties in diverse prijsklassen. Zo kunt u bij deze reis van All Ways Cruises kiezen voor een kajuit op het main, boat, lower of upper deck. Daarnaast heeft u de keuze uit een binnenkajuit en buitenkajuit met patrijspoorten of panoramische ramen.