Deze 4 cruises boek je nu 1 + 1 gratis

De cruises van All Ways Cruises hebben veel voordelen. Zo worden ze speciaal georganiseerd voor Belgische passagiers en is er een tweetalige begeleiding, zowel Nederlands als Frans. De schepen die worden gebruikt zijn klein en hierdoor kan er groot comfort en een gemoedelijke sfeer worden aangeboden. Ook is het mogelijk met de kleinere schepen aan te meren in havens waar de grote cruiseschepen niet kunnen komen. Met het ruime aanbod van verschillende reizen, zit er vast wel een interessante cruise voor u tussen. Er komt nog een pluspunt bovenop en dat is dat er nu een tijdelijke promo-actie geldt. Wanneer u één van de volgende vier cruises boekt voor twee personen, dan hoeft u slechts voor één persoon te betalen. Lees snel verder om te weten om welke cruises het precies gaat en wanneer ze vertrekken.

Thousand Islands
© All-ways.be

Saint-Laurent
Deze elfdaagse cruise over de Saint-Laurent vertrekt op 22 september. Tijdens deze cruise bevaart u de grootste rivier van Canada en Noord-Amerika. De reis begint op het vliegveld van Brussel met bestemming Montreal. Eenmaal aangekomen, gaat u in de haven aan boord van de M/V Victory II Prestige. De vaarroute komt onder andere langs meerdere steden waar stops worden gemaakt. Zo ziet u Trois-Rivières, Quebec City, Thousand Islands, Clayton, Toronto en Brockville. Elke stad kunt u te voet ontdekken en vaak worden er rondleidingen gegeven. Ook worden er excursies georganiseerd. Zo kunt u een helikoptervlucht maken over de Niagarawatervallen of de Art Gallery of Ontario bezoeken.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

De Rijn
Deze cruise over het Duitse gedeelte van de Rijn vertrekt op 15 september en duurt 5 dagen. Ook al is deze cruise dicht bij huis, er is nog heel veel te ontdekken op deze 500 kilometer lange rivier. Vanuit België rijdt u per autocar naar Keulen om daar aan boord te gaan van de Poseidon. Tijdens de reis bezoekt u veel interessante steden. Zo is op de eerste dag van de cruise Koblenz aan de beurt. Ook ziet u vanaf de boot de steile heuvels en wijngaarden van Cochem. In de stad zelf bewondert u het oude, middeleeuwse centrum. Ook de stad Trier mag aan de reis niet ontbreken. Op de laatste avond van de reis heeft u aan boord een galadiner met de kapitein.

Berlijn
© All-ways.be

De Elbe
Deze negendaagse cruise vertrekt op 18 september. Deze interessante cruise neemt u mee over de rivier de Elbe van Berlijn en Dresden tot aan Praag. Onderweg stopt de boot voor excursies in verschillende steden. Zo is er in Potsdam een bezoek aan de tuinen van Sanssousi. In Maagdenburg brengt u een bezoek met begeleiding aan het centrum van de stad. Vervolgens is er een andere excursie in de stad Wittenberg, waar het centrum vol zit met UNESCO-monumenten. In Meissen is er een bezoek aan een porseleinfabriek en in Dresden ontdekt u de interessante geschiedenis van deze stad. Ook in Koningstein, Utsi en eindbestemming Praag zijn leuke excursies gepland.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

De Douro
Deze cruise over de Douro duurt acht dagen en begint op 12 november. Met de boot M/S Douro Serenity vaart u langs valleien die deel zijn van het werelderfgoed van UNESCO. U komt langs oude dorpjes en leert Portugal en Spanje kennen. Na vertrek vanuit Porto, komt u langs Regua, Pinhao, Vega Terron en Barca d’Alva. Er worden verschillende excursies georganiseerd zoals rondleidingen door historische binnensteden en bezoeken aan kastelen.