Dit zijn de vijf beste reisapps!

De leukste vakanties beleef je met een mobiel abonnement waar je ook in het buitenland goed mee uit de voeten kunt. Op deze manier kun je namelijk zonder teveel betalen, gebruikmaken van alle reisapps naar wens, ook als hier een internetverbinding voor nodig is. Met behulp van reisapps kun je zonder zorgen en met veel spontaniteit vakantie vieren. Benieuwd naar de vijf beste apps? Wij zetten ze voor je op een rij.

© pixabay.com

1. CityMaps2Go

Voor het gebruik van deze app heb je geen internetverbinding nodig en daarom is het het perfecte navigatie-alternatief. Je kunt met CityMaps2Go stadsplattegronden downloaden (daar heb je natuurlijk wel even verbinding voor nodig) en vervolgens kun je offline je weg vinden met deze app. Vraag ook populaire adresjes op, zoals de beste pizzeria of het mooiste stadspark.

2. TicketLens

Wil je volledig van je vakantie genieten? Dan wil je natuurlijk niet meer betalen dan nodig voor je uitstapjes. Maak gebruik van TicketLens om alle koopjes op te sporen. Vind de goedkoopste musicaltickets en betaal de laagste prijs voor rondleidingen. Deze app biedt je bovendien veel originele ideeën. Misschien had je er nooit aan gedacht om een paardrijdtocht te maken door een nationaal park, maar kwam je de suggestie tegen op TicketLens.

3. Foursquare

Foursquare helpt je met het vinden van de beste ontbijtrestaurants voor een goed begin van de dag. Of je nu in Amsterdam of Venetië bent, deze app kent de stad op zijn duimpje en meldt je de beste plaatsen in de buurt waar je kunt aanschuiven voor een overheerlijk ontbijt.

© pixabay.com

4. With locals

Wil je een stad echt leren kennen zoals die is? Maak dan gebruik van de Withlocals App. Hier vind je 1.200 activiteiten en tours, georganiseerd door locals, waardoor je kunt rekenen op een unieke vakantie-ervaring. In de app geef je aan wat je interesses zijn, met wat voor gezelschap je op vakantie bent, wat je budget is en welke plaats je wilt bezoeken. Aan de hand van deze gegevens geeft de app je de leukste suggesties voor jou. Laat je verrassen!

5. Rome2Rio

Hou je van een vakantie die echt spontaan is? Dan heb je de Rome2Rio-app nodig. Ben je bijvoorbeeld in Rome, maar heb je besloten dat je morgen naar München wilt? Voer het in in de app en het laat je weten welke bus of trein je moet nemen om welke tijd en wat de loopafstand is tussen de verschillende stations. Het geeft je meerdere opties qua vervoersmiddelen, want ook de autoroutes en vluchten worden vermeld. Daarnaast geeft het je een overzicht van de kosten.