Dwars door Vietnam en Cambodja langs de Mekong

Er zijn verschillende trends op het gebied van reizen maar er is één trend die verreweg de grootste groei heeft gezien in het afgelopen jaar: de cruise. Een cruise is een reis die per schip wordt afgelegd, waarbij u in één vakantie verschillende bestemmingen bezoekt. Uw accommodatie bevindt zich op het schip en de schepen zijn voorzien van de meest luxe voorzieningen zodat u niks te kort komt. Tussendoor, wanneer u een nieuwe bestemming heeft bereikt, heeft u de mogelijkheid het schip te verlaten om de plaats te verkennen.

Angkor Wat
© All-ways.be

All Ways Cruises
All Ways Cruises organiseert vele cruises. Wat fijn aan deze organisatie is, is dat u heerlijk in uw eigen taal kunt spreken. Dus ook wanneer u de Engelse taal niet goed beheerst is dat tijdens deze cruise geen enkel probleem. De cruise werkt enkel met Franstalige en Nederlandstalige reisbegeleiders zodat u met al uw problemen en wensen bij de reisbegeleiding terecht kunt. Ook wanneer u even een babbeltje wilt maken kunt u één van de enthousiaste en vriendelijke crewmembers aanspreken. Wat ook prettig is aan de schepen van All Ways Cruises is dat er een fijne familiale sfeer heerst. Het grootste schip kan 480 passagiers hosten en het kleinste schip 28. Zo bent u er van verzekerd dat er genoeg persoonlijke aandacht aan u geschonken kan worden en dat uw aanwezigheid door de gehele reisbegeleiding zeer gewaardeerd wordt.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

Ontdek Vietnam en Cambodja
De Mekong rivier is één van ‘s werelds bekendste en langste rivieren. Met een lengte van maar liefst 4.000 km creëert ze een prachtige vaarroute door Vietnam en Cambodja. Met de cruise vaart u langs de diepe kloven van Yunnan en zult u tijdens de stops verschillende Boeddhistische tempels kunnen bezoeken. Ook zult u verschillende culturen leren kennen door de tours naar lokale dorpjes en zult u de meest groene rijstvelden kunnen bewonderen.

Ta Prohm
© All-ways.be

De cruise beslaat 13 dagen en het vertrek en de aankomst zullen plaatsvinden in Brussel of Parijs. Dag 1 is logischerwijs de reisdag naar Vietnam en dag 13 is de dag dat u terug aankomt in Brussel of Parijs. Dag 2 tot 5 zult u doorbrengen in Vietnam en dag 6 tot 12 zult u doorbrengen in Cambodja.

Wat deze cruise zo bijzonder maakt is dat het de perfecte combinatie is van steden bezoeken, culturele dorpen ontdekken en genieten van het groene hart van moeder natuur. Een kleine greep uit het programma: In Ho Chi Minh zult u aankomen in de stad Saigon. U zult direct beginnen met een cultureel uitstapje naar het Paleis van de Hereniging, de kathedraal en het centrale postkantoor dat gebouwd is door Eiffel. In de avond gaat u eten in één van Saigons meest beroemde restaurants.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

In Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, zult u kunnen genieten van de prachtige koloniale architectuur. U zult wandelen door de stad en de omgeving rond de rivier verkennen. Ook zult u veel leren over de geschiedenis van Cambodja en het regime van de Rode Khmer waaronder het Cambodjaanse volk vele jaren geleefd heeft. De dag zal feestelijk worden afgesloten met een dinner entertainmentshow waarbij u echte traditionele Cambodjaanse dansen zult zien en ontdekken.