Een droomcruise naar Hawaii & Polynesië

Hawaii staat bekend om de exotische sfeer, waarbij je met bloemenkransen welkom geheten wordt. Wilt u Hawaii ook eens ontdekken, dan is dit uw kans om dit op een luxueuze all in cruise van All Ways Cruises te doen, waarbij u niets tekort komt en alle tijd krijgt om Hawaii en Polynesië te ontdekken. U doet via het prachtige schip Pride of America de mooiste eilanden in deze omgeving aan, zodat u weer naar huis vertrekt vol met prachtige herinneringen.

Pride of America
© Flickr.com

Het concept van All Ways Cruises

  • U verblijft op een niet al te groot schip. Zo wordt een gezellig thuisgevoel creëert, waarbij u gemakkelijk contact kunt maken met uw medepassagiers.
  • Het personeel staat u altijd met raad en daad bij en u wordt altijd met een vriendelijke glimlach geholpen. Het personeel zal er alles aan doen voor een geslaagde cruise.
  • U kunt genieten van de op en top gastronomie op het schip in de diverse restaurants. U bepaalde waar en wanneer u wilt dineren.
  • Met alle entertainment op het schip hoeft u zich nooit te vervelen. Of u nu een prachtige show meemaakt, of dat u wilt ontspannen in uw kajuit, het is allemaal mogelijk.

Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

De cruise naar Hawaii & Polynesië

Dag 1: U vertrekt vanuit Brussel naar Honolulu in Hawaii.

Dag 2: U wordt op typische Hawaiiaanse wijze begroet en gaat naar uw hotel. De rest van de dag kunt u de de hoofdstad Honolulu ontdekken.

Dag 3: Vandaag scheept u in op het schip Pride of America.

Dag 4: Het schip meert aan op het Hawiiaanse eiland Maui, waar u kunt genieten van het prachtige natuurschoon en de prachtige stranden dat het eiland te bieden heeft.

Dag 5: U kunt vandaag nog de gehele dag in de natuur of aan het strand van Maui doorbrengen.

Dag 6: U ontdekt vandaag de Hawaiiaanse stad Hilo op Big Island. U verkent de stad en geniet van prachtige flora en fauna op het eiland.

Honolulu
© commons.wikimedia.org

Dag 7: In Kona ten zuiden van Big Island kunt u historische plekken en grotten bezoeken. Maar u kunt zich er ook onderdompelen tussen de vele toeristen die hier verblijven.

Dag 8: U bezoekt vandaag het mooiste eiland van Hawaii, Kauai. Het eiland heeft vele witte zandstranden, watervallen en regenwouden.

Dag 9: Vandaag maakt u scenic cruise langs Kauai en geniet vanaf het schip van het natuurschoon.

Dag 10 tot dag 15: De overige dagen verblijft u in Honolulu. U krijgt diverse excursies aangeboden, waarbij u alles kunt leren over de Polynesische cultuur. U kunt ook een helikoptervlucht maken, maar als u wilt ontspannen, dan kunt heerlijk ontspannen op één van de hagelwitte stranden van Hawaii, of aan het zwembad van het hotel waar u deze dagen verblijft. Ook kunt u een excursie naar de beroemde haven Pearl Harbour maken.

Dag 16: Transfer naar de luchthaven voor vertrek naar Brussel.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Kajuiten

Tijdens uw cruise biedt All Ways Cruises u de keuze uit verschillende soorten kajuiten.

  • Binnenkajuit
  • Buitenkajuit met beperkt uitzicht
  • Buitenkajuit met balkon