Ervaar het leven op een luxe cruiseschip

Wilt u luxe op vakantie, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een hotel boeken, maar u verblijft dan meestal op één plek. Wilt u een groot gebied ontdekken en ook op een authentieke wijze? Dan moet u eens een cruise maken. Cunard is een cruiseorganisatie die verschillende soorten cruisereizen aanbiedt. Of u nu het gebied van de Middellandse Zee wilt ontdekken, Noord-Amerika of de Cariben, er is altijd wel een geschikte cruise voor u beschikbaar. Daarbij maakt u gebruik van een luxe cruiseschip dat van alle gemakken voorzien is. U heeft een hut naar keuze en geniet volop van het leven aan boord met gala’s en goede restaurants. U reist daarom altijd in stijl en komt niets tekort. Maak daarom kennis met de verschillende cruiseschepen van Cunard.

Queen Elizabeth
© Cruise Selection

Queen Elisabeth

De Queen Elisabeth is het laatste schip van Cunard en biedt plaats aan meer dan 2.000 gasten en 1.100 personeelsleden. Met de Queen Elisabeth kunt u gerust de gehele wereld omvaren, want alles is aan boord om u te vermaken. Het schip heeft een grote bibliotheek met meer dan 6.000 boeken en het Royal Court Theatre, een heus theater, waar een show wordt opgevoerd met songs uit de jaren zestig en zeventig. Op de verschillende dekken zijn allerlei ruimtes ingericht om uzelf te vermaken of om medereizigers te ontmoeten. Op het Games deck waant u zich onder de luifel in een tuin en in de Garden Lounge zit u in een ware oranjerie. Maar u kunt ook een spelletje croquet of paddle tennis spelen. Het schip heeft drie hoofdrestaurants, maar er zijn nog genoeg gelegenheden om elders te eten, zoals een restaurant met een kaart van de Franse keuken, een Zuid-Amerikaanse grill of in een Aziatisch restaurant. 


Beleef zelf het sprookje aan boord van de elegante cruiseschepen.
Promo
Ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld. Bekijk het aanbod.
Promo
Cruise in de bekende stijlvolle Britse traditie. Kies voor tijdloze klasse!
Promo

Queen Victoria

De Queen Victoria is een zeer stijlvol en luxe cruiseschip, waar het draait om luxe en warmte. Dit komt tot uitdrukking in het interieur met veel marmer en hout. De grandeur ziet u ook terug in de Royal Court Theatre. Dit is een theater dat drie dekken hoog is in rood- en goudtinten. Hier kunt u shows bekijken vanaf uw eigen private balkon. In de Winter Garden kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de rust en op zonnige dagen kan het glazen dak open. U kunt ook volop culinair aan uw trekken komen in de verschillende restaurants, zoals een mediterraans restaurant, Aziatisch, Indisch, of is gewoon een heerlijke steak? U vindt altijd wel een eetgelegenheid dat aan uw wensen voldoet en u kunt van het diner gebruik maken wanneer u maar wilt. 

Queen Mary 2
© Cruise Selection

Queen Mary II

De Queen Mary II is wel het grootste schip met maar liefst 17 dekken. Ondanks haar grootte, blijft het een elegant schip om te zien. Het hart van het schip is de Queens Room van twee dekken hoog. Hier vinden overdag en ‘s avonds allerlei activiteiten plaats en komt u in contact met medereizigers. Ook de Royal Court Theatre is twee dekken hoog en lijkt op een Londens theater. Voor de nodige ontspanning brengt u een bezoek aan de Canyon Ranch Spaclub. Het schip biedt tal van grote en kleine intieme eetgelegenheden. U kunt van uw diner genieten in het hoofdrestaurant, maar misschien wilt u de kaart in Todd English Restaurant proberen? In restaurant La Piazza eet u grandioze Italiaanse gerechten, maar u kunt ook Aziatische eten of Brits. Natuurlijk mag u ook een bezoekje brengen aan één van de cafés en pubs.