Gun jezelf een hete zomer

Alsof het deze zomer nog niet warm genoeg geweest is, doen we er nog een schepje bovenop. We zijn er vast van overtuigd dat het nog een pak heter mag. En waarom zouden we niet eens in de eerste plaats aan onszelf denken? Na een jaar hard werken of studeren, is het eindelijk tijd voor vakantie, rust en ontspanning. Wat past daar beter bij dan een flinke dosis self love?

© pixabay.com

Help een handje

Nog steeds een taboe, terwijl echt iedereen het doet: masturberen. En neuspeuteren, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Masturberen is leuk, ontspannend en een ongelofelijk efficiënt antistressmiddel, en toch lijkt het alsof het niet mag. Dat is nu voorbij. 

De basis van masturberen begint natuurlijk bij je handen. Daar hoeven we je waarschijnlijk geen uitleg meer bij te geven. Jouw handen kennen jouw lichaam en je gevoelige plekjes nog steeds het best, dus eigenlijk is er weinig dat dat kan overtreffen. Wil je creatief aan de slag? Ga dan online op zoek naar verrassende masturbatietechnieken. Net zoals er honderden seksstandjes zijn, zijn er ook heel wat verschillende manieren om jezelf te verwennen. Een absoluut plezante zoektocht!

Extra (t)rillingen

Je handen mogen dan wel de vaste waarde zijn, toch is het ook leuk om iets nieuws of anders te proberen. De vibrator is nog altijd hét succesvoorwerp onder de sextoys. Ze komen in een eindeloze waaier aan mogelijkheden, modellen en formaten. Van trillingen op maat van je favoriete muziek tot waterproof modellen en subtiele vibrators die je nauwelijks van bijvoorbeeld een lippenstift kan onderscheiden. Alles kan. 

Door de trillingen ervaar je sensaties die je niet met je handen of door seks kan bereiken. Een vibrator is dus sowieso een meerwaarde in je seksleven, of je ‘m nu voor jezelf houdt of je je partner er tijdens het vrijen extra mee stimuleert. 

Enkel voor vrouwen?

Mannen denken al snel dat zij enkel hun handen als masturbatiemiddel hebben en vrouwen kunnen genieten van dildo’s en vibrators. Terwijl dat helemaal niet het geval is! Ook voor mannen zijn er heel wat mogelijkheden om die self love wat meer pit te geven. Zo is er bijvoorbeeld de Fleshlight masturbator. Dat is voor de mannen wat de vibrator is voor (vooral) vrouwen. Deze masturbators zijn gevormd naar een vagina, mond of anus en geven mannen dus net zo goed de sensatie van een echte vrijpartij. Aan deze masturbators kan je vaak ook pornofragmenten koppelen, waardoor de ervaring nog een pak intenser wordt. 

Masturberen mag dus dringend uit die taboesfeer gehaald worden. Het is net zo normaal als naar het toilet gaan, douchen of vrijen met je partner. Met een beetje extra hulp, maak je je masturbatiepartij ook minstens even gevarieerd en spannend als een gewone sessie tussen de lakens. Leve wat meer zelfliefde!