Wat neem je op huwelijksreis naar de Malediven?

Love is in the air en september is dé maand bij uitstek om te trouwen. Wist je trouwens dat dit de populairste maand is in België? En bij een huwelijk hoort natuurlijk een fantastische huwelijksreis! De Malediven is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en volop te genieten voor elkaar. Geniet van die post-wedding high op het strand met een cocktail in je hand en trek je ‘s avonds terug voor welverdiende couple time. Maar wat neem je nu mee op reis?

© pixabay.com

Comfort & sexy: een mogelijke combinatie?

Het voordeel van de Malediven? Iedereen is er om te rusten en het maakt niemand uit hoe jij eruit ziet. Neem comfortabele shorts mee, een lang kleed dat je over je bikini kan dragen of een fleurig kleedje voor op restaurant. Een paar slippers is zeker genoeg. Wil je er toch wat verleidelijk en sexy uitzien? Want zeg nu zelf, je wil je nieuwe man of vrouw toch ook wel verwennen en verleiden deze vakantie? Pak dan een mooie bikini in een felle kleur zoals rood of roze in je bagage, samen met platform sandalen voor extra lange benen en zijden kleedje voor tijdens het diner. Een setje lingerie is natuurlijk ook niet te missen 😉

Wat dacht je van wat toys?

Maak je vakantie extra spicy door ‘s avonds op je hotelkamer eens wat anders te proberen. Denk aan massage olie, een mooie setje lingerie, een romantische playlist of bestel roomservice voor een glaasje bubbels of je favoriete snack. Wil je eens iets anders proberen? Neem dan enkele sextoys mee zoals een koppelvibrator of speelse spelletjes zoals kietelaars en lustopwekkers. Ook het voorspel kan je heter maken door een kunstvagina zoals de discrete fleshlight te gebruiken.

Ga all out met je accessoires

Alles mee voor een hete avond? Check! En voor een hete dag op het strand? Ook check! Wat nog mist zijn je bruidsaccessoires. Personaliseer je badjas, neem witte slippers mee of geniet nog verder van de huwelijksdagen in witte jurken en broeken. Personaliseer je sneakers, koffers, badhanddoek of make-up tas: alles wat je meeneemt staat in teken van jullie romantische reis! Neem verder nog een leuk gezelschapsspel mee of een (natuurlijk gepersonaliseerd!) beachball setje voor op het strand. Een grote tas, een paar zonnebrillen en glanzende olie voor op het strand, maken het inpaklijstje helemaal af.