Nieuwjaarscruise op de Donau

Houdt u van kunst en geschiedenis en zou u graag eens Oud en Nieuw beleven op een cruiseschip? Dan is een vakantie aan boord van de M/S Amadeus Queen met All Ways Cruises met vertrekdatum 29 december een leuk idee. Tijdens de cruise leert u de rijke geschiedenis van de Donau kennen en vaart u onder andere door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Aan boord geniet u samen met uw reisgenoten en de Nederlandstalige All Ways reisbegeleiding van een geweldig nieuwjaarsfeest. Ter info: de crew op alle schepen is steeds internationaal, maar de cruise director en de reisbegeleiders spreken Nederlands. In dit artikel leest u alles over deze nieuwjaarscruise over de Donau.

Donau
© All-ways.be

Het schip
De M/S Amadeus Queen is een luxe vijf sterren riviercruiseschip van een Oostenrijkse rederij. Het schip kan gezien worden als een drijvend luxe hotel en beschikt over de nieuwste technieken en faciliteiten. Er zijn drie verschillende types kajuiten die verdeeld zijn over drie dekken. Alle zijn ruim en modern ingericht. Op het hoofddek bevinden zich de kajuiten van 16 vierkante meter die een venster hebben dat niet open kan. Op het bovendek zijn de kajuiten wat groter met 17,5 vierkante meter en beschikken ze over grote panoramische schuiframen. De Deluxe suites bevinden zich op het panoramadek. Deze kajuiten hebben een oppervlakte van maar liefst 26 vierkante meter en beschikken over een privé balkon. Alle kajuiten beschikken verder over een eigen badkamer, airconditioning, een televisie en een kluis. Aan boord van het schip is er een restaurant met panoramisch uitzicht, een zonnedek, een club met binnenzwembad, een fitnessruimte, kapper, boetiek en massagesalon. In de avond is er livemuziek.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

De reis
De reis duurt zeven dagen en zes nachten. Bij de prijs die u betaalt zitten veel voordelen inbegrepen. Zo krijgt u een rechtstreekse retourvlucht van Brussel naar München met Brussels Airlines. Ook horen daar de transfers bij zoals vermeldt in het reisprogramma en overnachtingen in één van de kajuiten. Verder geniet u van volpension aan boord. U krijgt daarnaast wijn bij het diner en water, koffie en thee bij alle maaltijden. Ook betaalt u voor excursies in Wenen, Boedapest en Bratislava. U kunt rekenen op een welkomstcocktail, een Captains Dinner en een nieuwjaarsdiner.

Donau
© All-ways.be

De vaarroute
Bij aankomst in München op dag één krijgt u direct een transfer naar het cruiseschip in de haven van Passau. U krijgt meteen de gelegenheid dit havenstadje te ontdekken, dat beroemd is om zijn barokke kathedraal. In de namiddag gaat u aan boord van het schip waarbij u een welkomstcocktail en een diner krijgt. De volgende dag komt u rond 1 uur aan in Wenen. Hier krijgt u in de namiddag een mooie rondleiding door de historische stad. Vervolgens krijgt u een diner aan boord. Op dag drie vaart u naar Boedapest, waar u na de lunch opnieuw een rondleiding krijgt. Veel monumenten in deze stad staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Omdat het deze dag Oud en Nieuw is, viert u oudejaarsavond aan boord. U krijgt een nachtrondvaart waarbij u kunt genieten van de gezellige lichtjes van Boedapest en daarna gaat u dansend het nieuwe jaar in. Ook op dag vier verblijft u in deze stad. Op dag vijf bereikt u Bratislava waar een wandeltocht door het historische centrum gepland staat. ‘s Avonds heeft u een galadiner met de kapitein. Op dag zes bezoekt u het klooster van de Duitse stad Melk. Op dag zeven komt u weer aan in Passau en krijgt u een transfer naar het vliegtuig voor de terugreis.

Profiteer nu van een korting van 5% op deze cruise! Vermeld bij het boeken de promocode ZOMERDON5. Deze korting is geldig tot 31/10/2019.