Vakantie in je eigen vakantiehuis in Frankrijk

Frankrijk is vandaag de dag uitgegroeid tot een erg geliefde vakantiebestemming onder Belgen. En dat is natuurlijk met een reden. Je geniet het ganse jaar van een aangenaam klimaat, of je nu vakantie viert aan de Côte d’Azur of in de Ardèche. Strand, bergen, steden en glooiende heuvels, je komt het allemaal tegen tijdens je vakantie. Geniet van een heerlijke wandeling in de zomer en ski in de verse sneeuw tijdens de winter.

© pixabay.com

Van alle luxe gemakken voorzien in een villa in Frankrijk

Leven als een God in Frankrijk doe je letterlijk in je eigen villa. In deze vakantiehuizen ben je van alle luxe gemakken voorzien. Neem een verfrissende duik in je eigen zwembad, geniet van een glas Franse wijn in de jacuzzi en iedere ochtend geniet je van een prachtig uitzicht over heuvels of lavendelvelden. Ook voor jouw wensen is er altijd een passende villa in Frankrijk te huur. De huizen variëren van 2 personen, 8 personen, 12 personen, 18 personen tot wel 70 personen!

De hele dag veel zwemplezier in een privé zwembad

Voorkom je liever grote hordes mensen in een zwembad op de camping of bij een hotel? Ook dan is een eigen villa de perfecte uitkomst. Veel vakantiewoningen in Frankrijk hebben namelijk een privé zwembad. De kids spelen de hele dag heerlijk rondom het water, terwijl jij alle tijd hebt voor een heerlijke boekje en een drankje. Voorbeelden van streken waar vakantiewoningen met een privé zwembad te huur zijn, zijn de Provence, Bretagne, Languedoc, Vogezen-Elzas en in Dordogne.

© pixabay.com

Het ultieme vakantiegevoel beleef je op een huisje aan het water

Wakker worden met het geluid van de golven? Een frisse duik in het kristalheldere zeewater? Of een bootje varen over prachtige wateren? Het is allemaal mogelijk als je een huisje aan het water huurt. Geniet aan de Franse Rivièra van een geweldig uitzicht en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Vanuit je vakantiehuisje sta je binnen no-time in plaatsen als Saint Tropez en Nice. Maak een wijntour in de Bourdeax of zoek het sportieve leven op en ga surfen in Les Landes.