Een cruise met Silversea Experience, hoe gaat dat?

Wil je eens een echte luxueuze vakantie aan boord van een cruiseschip beleven? Boek dan bijvoorbeeld eens een cruise naar Zuid-Azië met Silversea Experience. Je wordt hier volledig in de watten gelegd en je beleeft een onvergetelijke vakantie die veel te snel voorbij zal gaan. Hoe gaat zo’n luxe cruise nu in zijn werk?

Cruise met butlerservice
© Silversea

Voorbereiding
Silversea Espercience staat erom bekend dat het zeer luxueuze cruises organiseert op luxe cruiseschepen tegen de allerbeste condities. Zo reis je volledig all inclusive. Dit scheelt een hele hoop aan extra geld dat je mee moet nemen en je kunt onbezorgd en ongedwongen bestellen wat je wilt. Ruim een week voor vertrek krijg je per post een luxe etui thuis gestuurd met alle informatie over de cruise, zoals boorddocumenten, badges voor bagage en info over het schip en in welke suite je zit. Omdat de cruise in Azië is, zul je ook je vliegtickets naar Singapore hierin vinden.


Op zoek naar een all inclusive, een ‘boutique’ cruise en een ongeëvenaarde vakantie?
Promo
Cruise met deze kleine, intieme en gastvrije schepen tot in het hart van de wereld.
Promo
Klaar voor een wereldexpeditie of liever dichtbij huis? Bekijk het volledige aanbod.
Promo

Dag 1
Vandaag het vertrek vanuit luchthaven Zaventem voor een rechtstreekse vlucht met Qatar Airways naar Singapore. Qatar Airways zorgt ervoor dat je aan boord niets tekort komt. Je wordt goed verzorgd en tijdens je vlucht geniet je van muziek of een film of je speelt met de console een spelletje. Er is nog een tussenstop in Doha in Qatar, waar je zelfs nog een mooie pyjama met het Qatar Airways logo krijgt uitgereikt. Vanuit Doha vertrek je verder naar Singapore. 

Dag 2
In de middag land je in Singapore. Omdat je pas morgen incheckt op het cruiseschip, slaap je vannacht in een luxe vijfsterrenhotel in Singapore. Je kunt je de rest van de dag vermaken op het dak van het hotel aan het zwembad en ‘s avonds trek je nog even Singapore in om van het avond- of nachtleven te genieten.

Dag 3
Vandaag check je in op het cruiseschip. Je wordt naar je luxe suite gebracht die voorzien is van alles wat je nodig hebt, zoals een badkamer met douche en bad. Er is zelfs een inloopkast en op het bureau ligt briefpapier met jouw naam erop. Ook maak je kennis met je eigen butler. Na een verwelkoming en veiligheidsinstructies krijg je een diner in één van de restaurants. 

Dag 4
Het schip vaart vandaag de hele dag naar Vietnam. Op het schip zijn genoeg activiteiten om je te vermaken. Je kunt genieten aan het zwembad, of misschien wil je wel een gokje wagen in het casino? Verder kun je bingo spelen, fitnessen of een lezing bijwonen. Ook kun je uitgebreid winkelen in de vele boetiekjes aan boord. ‘s Avonds is er een luxe diner in galakleding.

Dag 5
In de ochtend kom je aan in Vietnam en mag je van boord om de stad Saigon te ontdekken. Er is van alles te zien en te ontdekken in de stad en uiteraard mag je de Vietnamese restaurantjes niet overslaan. ‘s Avonds kun je aan boord genieten van een barbecue en allerlei optredens. 

Dag 6
Vandaag ga je weer van boord en leer je het oorlogsverleden van Vietnam kennen. Dit kan heel indrukwekkend zijn. Aan boord kun je ‘s avonds weer genieten in de restaurants en de vele activiteiten en shows. 


Op zoek naar een all inclusive, een ‘boutique’ cruise en een ongeëvenaarde vakantie?
Promo
Cruise met deze kleine, intieme en gastvrije schepen tot in het hart van de wereld.
Promo
Klaar voor een wereldexpeditie of liever dichtbij huis? Bekijk het volledige aanbod.
Promo

Dag 7
Vandaag zit je de hele dag op zee richting Hong Kong. Je zult je nog steeds niet vervelen, want na een uitgebreid ontbijt, vermaak je je aan het zwembad of met één van de vele andere activiteiten aan boord.

Dag 8
Nog een dag op zee, maar dat is geen enkel probleem. Jij bent de koning van de zee, want je hoeft maar op de knop te drukken en de butler staat in je kamer. Je geniet van heerlijk eten, leuke activiteiten en voorstellingen of je gaat lekker shoppen. 

Hong Kong
© Pixabay.com

Dag 9
Vandaag kom je aan in Hong Kong en verken je per touringcar de stad. Hong Kong is een indrukwekkende stad met veel wolkenkrabbers en je kunt hier fantastische foto’s maken. Aan boord geniet je ‘s avonds weer in één van de restaurants van een heerlijk diner. 

Dag 10
De butler pakt voor jou de koffer in en na het ontbijt kun je nog op eigen gelegenheid Hong Kong verder verkennen. Als de avond valt is het tijd om richting luchthaven te gaan om weer terug te vliegen naar Brussel.